Α. Παπανδρέου :Έχασε τον μπαμπά του και τη θεία του από Κορωνοϊο

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Τα όσα ανέφερε δακρυσμένος σχετικά με τον θάνατο του πατέρα και της θείας του ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου ειλικρινά συγκλονίζουν. Απόλυτος σεβασμός στην οδύνη που βιώνει η οικογένεια και ο ίδιος προσωπικά. Κουράγιο να ευχηθούμε στον άνθρωπο και συγχαρητήρια για το κουράγιο που βρήκε τούτες τις στιγμές να βγει να μιλήσει θέλοντας να προστατεύσει συνανθρώπους μας.

“Κάνω τόσα χρόνια τηλεόραση και ποτέ δεν έχω βγει να κάνω συνέντευξη. Βγήκα λοιπόν σήμερα και ζήτησα να κάνουμε αυτό για έναν και μόνο λόγο. Γιατί θέλω να περάσω ένα μήνυμα και τίποτα άλλο. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα και τη θεία και τον μπαμπά μου και αυτό έγινε για έναν λόγο, γιατί ήταν ανεμβολίαστοι.

Δεν είναι ότι δε θέλανε να το κάνουν το εμβόλιο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που για κάποιο λόγο δε μπορούν να το κάνουν. Είτε γιατί μπορεί να φοβούνται τη βελόνα, είτε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτό γιατί είναι μεγάλοι σε ηλικία, είτε να το φοβούνται. Εγώ πιστεύω, ότι από μια ηλικία και μετά οι μεγάλοι άνθρωποι ξαναμωραίνονται, πρέπει να τους πάρεις από το χέρι και να τους πας να κάνουν το εμβόλιο.

Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι έπρεπε να έχω πάρει τον μπαμπά μου και την θεία μου και να τους έχω κάνει το εμβόλιο. Ήταν και οι δυο γιατροί και αυτό είναι ακόμα χειρότερο για εμένα. Πρέπει να το κάνεις με το έτσι θέλω, αν θες να ξαναδείς τους αγαπημένους σου. Πόσο θέλετε να πάει δηλαδή; Η Ελλάδα είναι Νο1 σε θανάτους. Τι περιμένετε; Δε καταλαβαίνω. Γιατί δε θέλετε να το κάνετε; Είναι δικαίωμά σας σίγουρα, αλλά να ξέρετε τι έχετε να περάσετε.

Υπήρξαν κάποιοι που μου έγραψαν πολύ κακά πράγματα, του τύπου είσαι κομματόσκυλο γιατί λες στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ προσπαθώ να σας πω απλά εμβολιαστείτε, γιατί θα σας πω 2-3 πράγματα που πραγματικά, δεν ξέρω πως θα νιώσετε. Εγώ τον μπαμπά μου δεν τον ξαναείδα. Δεν μπόρεσα να του πιάσω το χέρι, δεν μπόρεσα να τον αγκαλιάσω. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω, είναι να του πω μπαμπά σε αγαπώ πολύ από το τηλέφωνο”

Προηγουμενο αρθρο

Τραγική εξέλιξη για τα νησιά- Αντιδράσεις για τη νέα εγκύκλιο

Επομενο αρθρο

Τα Μουσεία της Λέσβου αφηγούνται: “Μικρές και Μεγάλες ιστορίες για την μακραίωνη ιστορία της Λέσβου”