Ξεκινούν τα σεμινάρια του ΣYNLESVOS στο OpenSpace

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Η ομάδα του synlesvos εξέδωσε την εξής ανακοίνωση

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επιτέλους ότι τα σεμινάρια είναι έτοιμα να ξεκινήσουν.

Όπως ίσως θυμάστε κάποιοι από εσάς, κάναμε την πρώτη ανακοίνωση και συνάντηση στις 8 Ιουνίου. Σε αυτή τη γόνιμη συνάντηση, είχαμε την ευκαιρία να εξηγήσουμε το έργο μας, αλλά, το πιο σημαντικό, να ακούσουμε τις ανάγκες σας. Ο στόχος μας ήταν να σας προσφέρουμε μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων για να μπορέσετε να βρείτε χρηματοδότηση για τα έργα σας, να λειτουργήσετε τους οργανισμούς σας πιο αποτελεσματικά και να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που η τεχνολογία προσφέρει καθώς και για να προωθήσετε ευρύτερα τη δουλειά σας.

Ακολουθώντας τους στόχους μας, τις ανάγκες και τις προτάσεις σας, ετοιμάσαμε μια σειρά σεμιναρίων που θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα συνεχιστεί το 2023. Το πρόγραμμα μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων είναι έτοιμο. Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες στα συνημμένα αρχεία.

Τα σεμινάρια θα παραδοθούν από ειδικούς των τομέων που θα έρθουν στη Μυτιλήνη από την Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σεμινάρια αυτοπροσώπως. Σας προτείνουμε να συμμετέχετε με την παρουσία σας δια ζώσης, για να επωφεληθείτε από την προσωπική επαφή με τους εισηγητές. Θα μεταδοθούν επίσης ζωντανά μέσω Zoom για όσους από εσάς δεν μπορείτε να μετακινηθείτε στη Μυτιλήνη.

Για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο seminars@asterias-starfish.org.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας περιμένουμε όλους στα σεμινάρια! Starfish Foundation – Help for refugees on Lesvos HIGGS OpenSpace

Προηγουμενο αρθρο

“Η σοφή ελιά” με 21 έργα μαθητών στο Μουσείο Teriade

Επομενο αρθρο

Kokowumba: Από το camp της Μόριας στο Θέατρο “Ροές”