Search

Χρυσό βραβείο ποιότητας για το AEGEAN GOLD PGI LESVOS στη Νέα Υόρκη

Στον Διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «NEW YORK OLIVE OIL COMPETITION 2024»

Σε μια από τις δυσκολότερες χρονιές της τελευταίας εικοσαετίας για τον κλάδο του ελαιολάδου, το λάδι της οικογένειας Πρωτούλη, κατάφερε να διακριθεί για την ποιότητα των προϊόντων της.
Πιο συγκεκριμένα, το ελαιόλαδο Aegean Gold PGI Lesvos απέσπασε Χρυσό βραβείο ποιότητας στον πλέον έγκριτο διαγωνισμό ποιότητας “NEW YORK OLIVE OIL COMPETITION 2024”.
«Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ευρύτερος κλάδος σε επίπεδο παραγωγής, είναι γνωστές σε όλους, ωστόσο με προσήλωση και ιδιαίτερη έμφαση στη ποιότητα επιτύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Πρωτούλης.
«Στόχος από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της εταιρείας μας, παραμένει η ανάδειξη της μοναδικότητας της ποικιλίας Κολοβής, η προβολή και η προώθηση του Λέσβιου ελαιολάδου ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου»…
Η οικογένεια Πρωτούλη αφιερώνει το βραβείο αυτό στους συνεργαζόμενους ελαιοπαραγωγούς της και τους ευχαριστεί για τις σπουδαίες προσπάθειες που όλοι μαζί καταβάλουν για τη σταθερά εξαιρετική ποιότητα του κορυφαίου Λέσβιου ελαιολάδου.