Search

Εγκαίνια για το Guantana με καλεσμένο τον Λάκη Γαβαλά!

Σπούδασε πληροφορική και σχεδιασμό βιομηχανικού προϊόντος και ασχολήθηκε στο ξεκίνημά του με τη μεταποίηση ρούχων. Αφού ίδρυσε την δική του εταιρία, την Guantana LTD το ανήσυχο πνεύμα του τον οδήγησε στο νησί των ανέμων, όπου πλασαρίστηκαν και έγιναν ανάρπαστα τα πρώτα custom made παπούτσια του «Made in Mykonos» ενώ παράλληλα εκείνος ξεκινούσε το ταξίδι στον κόσμο των NFTs, μιας από τις ταχύτερα ανερχόμενες τάσεις της τεχνολογίας σήμερα. O λόγος για τον Στρατή Νάκη που από τη Μύκονο βρέθηκε στο Λονδίνο αναζητώντας ερεθίσματα στο Κάμντεν, ύστερα βρέθηκε στους ουρανοξύστες του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη και μετά ξανά στην πατρίδα του τη Μυτιλήνη για να «τρέξει» μαζί με την οικογένεια του το ελαιοτριβείο του παππού του.

Το Σάββατο (19.00μ.μ.) ανοίγει το δικό του κατάστημα Boutique & thrift store στη Μυτιλήνη (Ερμού 252) με exclusive δημιουργίες! Καλεσμένος στα εγκαίνια ο σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς που έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με το νησί το οποίο επισκέφθηκε πρώτη φορά μετά από πρόσκληση του Στρατή το 2022. Τότε ο Λάκης Γαβαλάς ήρθε ως καλεσμένος της WWTB Hellas για μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας όπου γυναίκες προσφύγισσες έφτιαξαν τα δικά τους ρούχα!

Στο κατάστημα της Guantana στην παλιά αγορά της Ερμού μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από μοναδικά Vintage ρούχα από όλο τον κόσμο, ρούχα επώνυμων οίκων αλλά και ρούχα που ράβει ο ίδιος χρησιμοποιώντας μοναδικά υφάσματα αλλά και κομμάτια από επαναχρησιμοποιημένα ρούχα.