Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την παιδική χορωδία Polyphonica Αιγαίου

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Η διαπολιτισμική χορωδία “Polyphonica Aegean” προσκαλεί παιδιά 5 ως 14 ετών να συμμετάσχουν στο νέο κύκλο μαθημάτων που πραγματοποιούνται και φέτος στο Mosaik Support Center. Η παιδική διαπολιτισμική χορωδία της POLYPHONICA AEGEAN απευθύνεται σε όλα τα παιδιά (Ελληνόπουλα, παιδιά μεταναστών και προσφύγων).

Τα παιδιά μαθαίνουν να τραγουδούν με σωστό και ασφαλή τρόπο (φωνητική-ορθοφωνία), να κινούνται και να παίζουν ρυθμούς με το σώμα τους, να επικοινωνούν και να συνεργάζονται στενά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Οι καινούργιες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια και ειδικά με τα τόσα παιδιά που αυτή τη στιγμή έχουν ιδιαίτερη ανάγκη ενός χώρου εμπιστοσύνης όπου θα απασχολούνται δημιουργικά αποφασίστηκε η δημιουργία αυτού του τμήματος στη Μυτιλήνη.

Δωρεάν Συμμετοχή 

Υπεύθυνη τμήματος: Μαρίζα Βαμβουκλή

Διδασκαλία: Μαρίζα Βαμβουκλή, Χριστίνα Κατσαμάτσα, Γιώργος Γέργος

Στο τμήμα γίνονται δεκτά παιδιά 5-14 ετών, τα οποία είναι χωρισμένα σε δυο τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Πέμπτη 17.00-19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Mosaik όπου μπορείτε να απευθυνθείτε για τις εγγραφές.

 

Προηγουμενο αρθρο

Η “Κρυπτεία” ανέλαβε την την ευθύνη για την καταστροφή του μνημείου των προσφύγων

Επομενο αρθρο

Η Συνύπαρξη για τον τσιμεντένιο σταυρό στο Απελή