Ξεφάντωμα στο καρναβάλι Καλλονής

Παράδοση, σάτιρα και μουσικό φινάλε με τους Vinyl Pig’s

Η Καλλονή απέδειξε για ακόμη μια χρονιά ότι ξέρει να κρατά ζωντανά τα αποκριάτικα έθιμα, με τα «Γιούνια του Αχέρωνα» να γεμίζουν τους δρόμους με χρώμα, γέλιο και συμμετοχή.

Η παρέλαση ξεκίνησε από το Λουτρό Καλλονής και εξελίχθηκε σε μια ζωντανή γιορτή που ένωσε μικρούς και μεγάλους. Πρωτότυπες στολές, αυτοσχέδια άρματα και καυστικές ατάκες έδωσαν τον τόνο, με τη σάτιρα της επικαιρότητας να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είχε την τιμητική του, μέσα από ομαδικές εμφανίσεις που απέσπασαν χειροκροτήματα και γέλια.

Τα κεράσματα δεν έλειψαν, ενισχύοντας το παραδοσιακό στοιχείο της διοργάνωσης, ενώ το γλέντι κορυφώθηκε με ζωντανή μουσική από τους Vinyl Pig’s, που ξεσήκωσαν το κοινό με ρυθμούς που κράτησαν μέχρι αργά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ