Βραβείο για το Ούζο Βαρβαγιάννη στα MADE IN GREECE 2022!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Το Ούζο Βαρβαγιάννη βραβεύτηκε στα MADE IN GREECE 2022 Η εταιρία Βαρβαγιάννης απέσπασε τιμητικό βραβείο στον διαγωνισμό
MADE IN GREECE 2022 για την πολύχρονη ιστορία της, που ξεπερνά τα 162 χρόνια, και ξεκίνησε από το γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Τα MADE IN GREECE, o διαγωνισμός- θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, θεσπίστηκαν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και αποτελούν μέχρι και σήμερα τη μοναδική ακαδημαϊκή διοργάνωση για την ανάδειξη της Ελληνικής Παραγωγής.
Το βραβείο παρέλαβε ο Γιάννης Βαρβαγιάννης, εκ των ιδιοκτητών του Ούζου Βαρβαγιάννη, ο οποίος αφιέρωσε την τιμητική διάκριση στις προηγούμενες 5 γενιές, που έδωσαν στην εταιρία την δυναμική που τη χαρακτηρίζει σήμερα. Η Διοίκηση εκφράζει τη μεγάλη τιμή και χαρά για τη βράβευση αυτή, η οποία λειτουργεί ως αναγνώριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη, για το «αποτύπωμά» του στην προτίμηση του κοινού εντός κι εκτός συνόρων.
Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ τίμησε με το βραβείο αυτό το Ούζο Βαρβγιάννη για τη συμβολή του στην παραγωγή ενός αντιπροσωπευτικού ελληνικού προϊόντος, που αποτελεί άξιο πρεσβευτή της χώρας και στο εξωτερικό. Η οικογένεια Βαρβαγιάννη στην πολύχρονη πορεία της επιλέγει κατά απόλυτη προτεραιότητα αγνά, φυσικά υλικά δημιουργώντας το εκλεκτό ούζο Βαρβαγιάννη που εσωκλείει την απόλυτη ισορροπία της παράδοσης και της καινοτομίας. Λίγα λόγια για την εταιρεία: Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 160 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η εταιρεία Βαρβαγιάννης επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός
εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα του οίκου Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.

 

Προηγουμενο αρθρο

“10 χρόνια έρευνας στα Ροδαφνίδια” στο ΠΙΟΠ

Επομενο αρθρο

Μαθήματα σκάκι για παιδιά στην πλαζ Τσαμάκια!