Βάσω Χοχλάκα: “Για τις γυναίκες που διεκδικούν, που συμμετέχουν, που βγαίνουν μπροστά”

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η υποψήφια Βουλευτής Ν. Λέσβου με το Κίνημα Αλλαγής, Βάσω Χοχλάκα καλεί όλες τις γυναίκες να αλλάξουν τα πράγματα στην πολιτική σκηνή. “Μέρες τώρα επισκέπτομαι τα νησιά μας, τα χωριά μας, συνομιλώ με τους ανθρώπους τους. Ασταμάτητα, αδιάκοπα, αγόγγυστα. Όπως έκανα στη διάρκεια όλης αυτής της διαδρομής, κατά την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Έφτασε, θεωρώ, η στιγμή για μία ανανέωση στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.

Αν αισθάνεστε πως αξίζει να επιβραβευθούν όσοι αγωνίστηκαν διαχρονικά στην πρώτη γραμμή, όσοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ στα δύσκολα, όσοι δεν άλλαζαν συγκυριακά πεποιθήσεις απεμπολώντας ιδέες και ιδανικά, όσοι ήταν σταθερά και αδιάλειπτα εδώ, έχετε τη δύναμη στις 7 Ιούλη να επιλέξετε το δρόμο μιας ισχυρής γυναικείας εκπροσώπησης στην επόμενη Βουλή.

Θα είναι τιμή μου να υπηρετήσω τη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άη Στράτη. Σας δίνω την υπόσχεση πως θα μάχομαι καθημερινά για τα συμφέροντα των νησιών μας, όπως έπραττα ανέκαθεν, ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες σας, τιμώντας στο ακέραιο την εμπιστοσύνη σας”

Σε μια ανοικτή εκδήλωση στο αγαπημένο στενάκι της Κομνηνάκη, στους φιλόξενους εξωτερικούς χώρους των Alley Dog και Cartel Espresso & Cocktail Bar, μας καλεί απόψε Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 20:30μ.μ. Η  συνάντηση απευθύνεται στις γυναίκες, που συμμετέχουν, που διεκδικούν, που βγαίνουν μπροστά!
“Θα είναι τιμή μου να γνωριστούμε, να συζητήσουμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες, να ενώσουμε τις φωνές μας”, επισημαίνει η Βάσω Χοχλάκα, βαδίζοντας ολοταχώς προς την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου

 

Προηγουμενο αρθρο

Οι Λειψοί καταργούν τα πλαστικά μιας χρήσης

Επομενο αρθρο

Τζίτζι Κοντοστάβλου: “Εμείς κάνουμε με όλους μπίζνες, οι υπόλοιποι ας φάνε παντεσπάνι”