Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την προάσπιση της ελεύθερης παραλίας Ερεσού! Ούτε βήμα πίσω!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Συνεχίζονται και σήμερα 0ι καταθέσεις των μαρτύρων του, στο πλαίσιο της μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου που έχει υποβληθεί από τον κόσμο που υποστηρίζει τον αγώνα για την Ελεύθερη παραλία Ερεσού έναν αγώνα που …αυτοοργανώθηκε από τους κατοίκους και φίλους της Ερεσού!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωση της η «Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος»: «Ως μάρτυρες καταθέτουν μόνιμοι κάτοικοι της κοινότητας Ερεσού, άνθρωποι που συμμετείχαν στο αυτοοργανωμένο μπλόκο Αφεντέλι. Καταθέτουν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που πήραν την απόφαση των 19 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Λέσβου στις 30 Μάρτη αλλά και ο καθηγητής του πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Σπιλάνης ως ένας από τους καθηγητές που συμμετείχαν στην ημερίδα των καθηγητών που οργανώθηκε το χειμώνα.

Επίσης έχουν κληθεί για κατάθεση, η ιδιώτης, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, ο στενός του επιστημονικός συνεργάτης στο Δήμο που την ίδια στιγμή υπογράφει στο έργο, καθώς και η προϊσταμένη της ΥΔΟΜ (υπηρεσία δόμησης) αλλά και η πρώην υπάλληλος της ΥΔΟΜ που έδωσε την προέγκριση.

Ούτε σκέψη για τσιμέντα πάνω στην παραλία – Καμία παρέμβαση από το δρόμο και κάτω. Ούτε βήμα πίσω!».

Προηγουμενο αρθρο

Η ΑΣΚΤ στο Σίγρι: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Workshop

Επομενο αρθρο

Μαρία Στρίγγου: «Η Λέσβος, σταθερά πηγή έμπνευσης»