Η Μυτιλήνη ετοιμάζεται για μια μοναδική μουσική εμπειρία, καθώς συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία «A Night of Queen With The Bohemians», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιουλίου και ώρα 21:00, στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης, στο πλαίσιο του φετινού Λεσβιακού Καλοκαιριού.
Η κορυφαία ευρωπαϊκή Queen tribute band The Bohemians παρουσιάζει ένα φαντασμαγορικό show που ταξιδεύει το κοινό στην εποχή των Queen, μέσα από τις πιο δυναμικές και αγαπημένες επιτυχίες του ιστορικού συγκροτήματος.
Ο Rob Comber, ενσαρκώνει με εντυπωσιακή ακρίβεια τον Freddie Mercury, αποτυπώνοντας τη σκηνική του παρουσία και το ιδιαίτερο ύφος του, ενώ ο Christopher Gregory, ως Brian May, παίζει κιθάρα με απαράμιλλη τεχνική. Το αποτέλεσμα είναι μια καθηλωτική συναυλία που συνδυάζει αυθεντικότητα και ενέργεια.
Από το Bohemian Rhapsody, το We Will Rock You, το The Show Must Go On, μέχρι τα I Want to Break Free, A Kind of Magic και We Are the Champions, το πρόγραμμα της συναυλίας είναι ένα συνεχές μουσικό ταξίδι που απογειώνει το κοινό.
Πληροφορίες για τα εισιτήρια:
Τιμές εισιτηρίων:
23 ευρώ (προπώληση)
25 ευρώ (την ημέρα της εκδήλωσης στο ταμείο)
Σημείο διάθεσης:
Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από 10:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ.
Γιατί αξίζει να πας:
Πρόκειται για ένα από τα πιο αναγνωρισμένα Queen tribute shows διεθνώς, με sold out εμφανίσεις και εξαιρετικές κριτικές. Η δυναμική ερμηνεία, η σκηνική αναπαράσταση και η υψηλή αισθητική του show προσφέρουν μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.