Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Λέσβου διοργανώνει συμβολική δράση ευαισθητοποίησης την Πέμπτη 5 Ιουνίου. Μέλη του Κέντρου θα βρίσκονται μπροστά από το κατάστημα COSMOTE Μυτιλήνης, προσφέροντας συμβολικά στους πολίτες ένα φυτό, ως μήνυμα σεβασμού και φροντίδας προς το περιβάλλον.
Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης και την υπενθύμιση της σημασίας της φροντίδας του πλανήτη μας. Με σύνθημα «Φροντίζουμε όλοι για το μέλλον μας…», το Πολιτιστικό Κέντρο καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν και να αναλάβουν δράση, ξεκινώντας από μικρές αλλά ουσιαστικές κινήσεις στην καθημερινότητά τους.
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που τιμάται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, αποτελεί μια υπενθύμιση της ανάγκης για συλλογική προσπάθεια προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.