Συγχαρητήρια στο πρώτο ζευγάρι από τον ΣΕΑΜ-Δωρεάν όλες οι διαδικασίες

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ο Σύλλογος μας έχει προμηθευτεί και χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ ασκούς βλαστοκυττάρων προκειμένου να ενισχύσουμε την προσπάθεια συγκέντρωσης ομφαλιοπλακουντιακού αίματος.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους πρώτους γονείς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας αυτή.

Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τον Σύλλογο Εθελοντών Και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης να υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο γνωρίζοντας πως μια σταγόνα αίμα, ένα αιμοπετάλιο μας μπορεί να ισοδυναμεί με την ίδια τη Ζωή!

Η κατάθεση των βλαστοκυττάρων σε Δημόσια Τράπεζα, όπως και όλες οι άλλες διαδικασίες είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και δεν επιβαρύνουν καθόλου την οικογένεια του παιδιού που γεννήθηκε.

Ελπίζουμε να ευοδωθούν οι προσπάθειες μας ώστε να βοηθηθούν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγεία τους.

Είμαστε πρόθυμοι για περισσότερες πληροφορίες καθώς και στην χορήγηση ασκών συλλογής. Το γραφείο του ΣΕΑΜ τα πρωινά Δευτ-Παρ. 10.00-13.00 είναι ανοιχτό στο κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία του Συλλόγου στο 2251040777 και το Facebook: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης.

Προηγουμενο αρθρο

Το Πράσινο Κύμα δίνει ελπίδα για την επόμενη μέρα στην Ευρώπη

Επομενο αρθρο

“H Παναγιά στο βορινό παραθύρι”-Vintage Image