Στο πλευρό του Αναγνωστηρίου Αγιάσου η ΟΛΣΑ

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Με μήνυμά της η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής στηρίζει τους ανθρώπους του Αναγνωστηρίου που καταστράφηκε από τη θεομηνία. Όπως σημειώνει η ΟΛΣΑ συμπαραστέκεται με λόγια αλλά και με έργα:

“Μέσα σε όλο το κλίμα της κακοκαιρίας και της κακοδαιμονίας που μας διατρέχει αυτό το διάστημα, ήρθε και ως επιστέγασμα η πτώση της στέγης του Αναγνωστηρίου για να δείξει έμεσσα και σε χώρο που πρεσβεύει και πράττει το αντίθετο, την ευρύτερη πτώση που μας κάνει να κατρακυλάμε ή να πέφτουμε με πάταγο…Τώρα πρέπει να σηκωθούμε, να στυλώσουμε ότι περήφανο στέκεται μέσα μας και να δημιουργήσουμε και πάλι την στέγη του Αναγνωστηρίου και μαζί να “σκεπαστούμε” από πολλές “ανοιχτές” και “διαμπερείς” “πληγές” μας…Καλό κουράγιο…Σκεφτόμαστε τις ώρες που περνάτε και συμπαραστεκόμαστε με λόγια και με έργα…Ελπίζουμε και όλοι…”

Η στέγη του θεάτρου-κόσμημα του ιστορικού Αναγνωστηρίου Αγιάσου κατέρρευσε την Δευτέρα τα χαράματα από το βάρος του χιονιού. Καλώδια, σωλήνες εξαερισμού, σοβάδες, γυψοσανίδες, μεταλλικά ικριώματα, όλα έγιναν μια άμορφη μάζα. Κομμάτια της σκεπής και του εξοπλισμού της συνεχίζουν να αποκολλούνται και να πέφτουν στην πλατεία του θεάτρου…

 

Προηγουμενο αρθρο

Στο “Λέσβος”οι πρώτοι 40 πρόσφυγες από τη Μόρια

Επομενο αρθρο

Η μεγάλη καρδιά του Κώστα και το “ευχαριστώ” του Δημάρχου