Στο Eπιμελητήριο τα αποτελέσματα για την προώθηση του Ελαιόλαδου στο Βόρειο Αιγαίο

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Τα αποτελέσματα του 1ου έτους του Ερευνητικού Έργου για την «Ανάδειξη Βιοδραστικού Περιεχομένου για την Προώθηση Ελαιολάδου και Προϊόντων Ελιάς στο Βόρειο Αιγαίο», θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που διοργανώνουν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Τμήμα Χημείας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 πμ, στην αίθουσα «Ιωάννης Παυλακέλλης» του Επιμελητήριου Λέσβου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

· Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, με θέμα: «Έρευνα και Καινοτομία στην Αγροδιατροφή. Πολλαπλασιαστές της Ανάπτυξης».

· Ο Καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του Ε.Κ.Π.Α κ. Νικόλαος Θωμαΐδης, με θέμα: «Αποτελέσματα Ερευνητικού Έργου για την προώθηση του ελαιολάδου στο Βόρειο Αιγαίο».

· Η Δρ. Αναλυτικής Χημείας του Ε.Κ.Π.Α κα. Μαριλένα Δασενάκη, με θέμα: «Προώθηση επιτραπέζιας ελιάς με βάση το βιοδραστικό περιεχόμενο».

· Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Στασινάκης, με θέμα: «Ανάκτηση βιοδραστικών συστατικών με όρους βιωσιμότητας».

· Η Χημικός Msc Κοσμετολογίας κα. Κατερίνα Βασιλάτου, με θέμα: «Οι δρόμοι που ανοίγονται».

Προηγουμενο αρθρο

Κ. Μουτζούρης: “Η υπόθεση του Σάρλιζα Παλλάς βαλτώνει και κακοφορμίζει”

Επομενο αρθρο

H ζωή της Μαρίνας Βαλιέρι από τον Παπάδο Γέρας ξανά στη μικρή οθόνη της ΕΡΤ