Στη Λέσβο ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης από 9 έως 14 Οκτωβρίου

Στη Λέσβο θα βρεθεί από την Παρασκευή 9 έως και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), Βάκης Τσιομπανίδης, στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων, συναντήσεων και επαφών με κατοίκους και φορείς του νησιού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο κ. Τσιομπανίδης θα επισκεφθεί χωριά και περιοχές της Λέσβου, έχοντας συναντήσεις με ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα αλλά και με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας. Όπως αναφέρει το ΑΚΚΕΛ, στόχος είναι να καταγραφούν από κοντά τα προβλήματα, οι ανάγκες και οι προτάσεις των κατοίκων.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου: Μανταμάδος, Μεσότοπος και Πέλοπη.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου: Άγρα και Μεσότοπος. Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου: Αγία Παρασκευή και Πολιχνίτος.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου: Συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους της κοινωνίας της Λέσβου.

Το ΑΚΚΕΛ απευθύνει πρόσκληση στους κατοίκους του νησιού να συναντήσουν τον πρόεδρό του και να θέσουν ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, την οικονομία, την ανάπτυξη και τον πρωτογενή τομέα.

Η επίσκεψη εντάσσεται, σύμφωνα με το κόμμα, σε μια προσπάθεια άμεσης επαφής με τις τοπικές κοινωνίες και καταγραφής των ιδιαίτερων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Λέσβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ