Smoothie με αγγούρι, αβοκάντο και γιαούρτι από τον Μεσότοπο

Δροσερή και υγιεινή πρόταση από τη σεφ Μαρία Καζάνη με τοπικά προϊόντα Λέσβου

Προετοιμασία: 10 λεπτά

Εκτέλεση: 5 λεπτά
Μερίδες: 2–4


Υλικά:

  • 400 γρ. αγγούρια «Βιολογικά Προϊόντα Καξηρής» Μεσότοπος, πλυμένα και χοντροκομμένα
  • 300 γρ. γιαούρτι «Βασίλας» Μεσοτόπου
  • 200 γρ. αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
  • 5 γρ. ξύσμα ακέρωτου λεμονιού
  • 30 γρ. μέλι «meliena» Μεσοτόπου
  • 5–6 παγάκια
  • 4–5 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση:

Σε μπλέντερ ή πολυκόφτη προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί και τα χτυπάμε μέχρι να προκύψει ένα λείο και ομοιογενές μείγμα.
Σερβίρουμε αμέσως σε ποτήρια και απολαμβάνουμε ιδανικά παγωμένο.


Πρόταση σερβιρίσματος:

Διακοσμήστε με ένα φύλλο δυόσμου ή μια φέτα λεμονιού για επιπλέον φρεσκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ