Search

Σας λείψαμε;

Χαθήκαμε , χαθήκαμε!

Όχι δεν μας κυνηγάνε οι υποψήφιοι παρόλο που κάποιοι μας κάκιωσαν και μας μάνισαν.

Χαθήκαμε γιατί μας έπιασε η άνοιξη και αρχίσαμε τις βόλτες από δω κι από κει και νου δεν είχαμε να γράφουμε.

Εκεί στα πέριξ όμως πολλά είδαν τα ματάκια μας τόσο καιρό….

Είδαμε υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ζαφειρίου, με τους τριάντα τρεις, όσα τα χρόνια του Χριστού, υποψήφιούς του. Δεν τον βοήθησε βέβαια η επίκληση στο Θεό που έκανε την ημέρα που μας τους σύστησε μιας και λάκισαν σύντομα μερικοί. Πάντως νεολαία κι από κει. Είναι της μόδας φαίνεται. Νέοι υποψήφιο αλλά γερασμένο κοινό (της εκκλησίας όμως !!!!!) σας παρακολούθησε κε Ζαφειρίου. Εμείς πάντως να ξέρετε σας εμπιστευόμαστε όχι τίποτε άλλο αλλά γιαυτό που είπατε ότι «πρέπει να φύγουν αυτοί που πρόσφεραν ότι πρόσφεραν. Σας εμπιστευόμαστε γιατί είστε ένας από αυτούς. Ραντεβού στα Κανάρια.
Καλή σας επιτυχία.

Ο Δήμος έσπασε ο Σπύρος αποχώρησε κι άφησε πίσω του ορφανά. Δε το είπαμε εμείς! Βουίζει ο τόπος για τους εγκαταλελειμμένους υποψήφιους που ψάχνουν απεγνωσμένα μια στέγη, έναν μέντορα, έναν αρχηγό, μια χρηματοδότηση για να γίνουν αυτοί δημαρχαίοι.

Η Αντωνέλλη βέβαια την αρνήθηκε και βρέθηκε σε άλλο τεραίν το περιφερειακό. Άιντε και κλάψανε πολλοί.

Βρε Σπύρο βρε Σπύρο μια Χαρούλα σου αφιερώνω «φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια αρρωστημένους και αγρίμια, φεύγω τώρα φεύγω». Αντίο και καλή τύχη με τον καημό του κολυμβητηρίου έμεινες βρε Σπύρο. Κρίμα.

Για τον Κο Τάσσο δε λέω τίποτα φοβάμαι μην παρεξηγηθούν οι τσιρ λίντερς του. Πάντως εγώ χαμογελαστό τον είδα στις επισκέψεις στα χωριά. Ούτε φιέστες ούτε τίποτα. Ήρεμα πολιτισμένα.

Η Χριστιάνα αφού έκοψε όλες τις πίτες μέχρι και σπανακόπιτες τώρα ήρεμα κι ωραία κάνει με δελτία τύπου αντιπολίτευση στην αντιπολίτευσή της. Ωραία πράμα η σιγουριά όμως ε; Η Χριστιάνα πιστεύει όχι έχει πιάσει τον παπά από τα φρύδια και λέει σ’ όλους πως θα ξαναβγεί. Κάθε φορά όμως αναλόγως που φυσά ο άνεμος ανακοινώνει μυστικά (αυτό το «ξέρουμε εμείς οι δυο κι όλος ο κόσμος») ποιος θα ‘ ναι ο δεύτερος. Χαμπάρι βρε σε πήραν, σταμάτα. Καν’ δουλειάς’ εκεί στην πολυθρονάρα σου. Ρίξε με φόρα στάχτη στην στάχτη των άλλων, μπέρδευέ μας , με τα στοιχεία για απορροφητικότητες , θα αϊλμπουτζωθούμε όλοι, τι θα ψηφίσουμε δε ξέρω.

Χριστόφας και Μουτζούρης μαζί στη Χίο. Όχι όχι δεν βγάζουμε είδηση. Μαζί συμπτωματικά την ίδια περίοδο περιόδευσαν στη Χίο. Δηλαδή Μουτζούρης περιόδευσε μας είπε απ’ τα δελτία του. Έφαγε τοπικά εδέσματα, είδαμε από φωτογραφίες, συναντήθηκε με τα συνομηλίκους από το αρρένων και θηλέων, ωραία πέρασε. Αλήθεια η σύζυγος που είναι; Μας έλειψε.

Στην Γιούσεφ πήγατε αλήθεια;

Ο μικρός απ’ την άλλη καφέδες έπινε και κάτι ποτά με νεολαίους. Ζωάρα!!! Καλά καλά δεν έκανε μόνο βόλτες, έκανε και συναντήσεις καίριες, πήρε και την ευχή του μητροπολίτη (μαϊντανός πια αυτός ο μητροπολίτης δέχεται το ποίμνιο αδιαμαρτύρητα και φωτογραφίζεται ανελλιπώς). Έτσι είδαμε στις φωτογραφίες. Ο μικρός συνεχίζει το ίδιο μοτίβο έχει αποψιλώσει Λέσβο, Χίο και Σάμο από νέους. Παναγιώτη τους μάζεψες και τους μαζεύεις αλλά πως θα τους ζέψεις που βράζει το αίμα τους;

Επί του πιεστηρίου: Σπιλάνης και Χριστόφας και Μουτζούρης πήραν θέση για την «τιμητική τρίτη θέση από το τέλος» της Περιφέρειας σε απορροφητικότητα ΕΣΠΑ. Η Χριστιάνα τους έβγαλε άσχετους γιατί λέει με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς δημιουργικής λογιστικής, που έκανε είμαστε στην τέταρτη θέση κι οι μαθητές μετεξεταστέοι και να έρθουν με υπογραφή κηδεμόνα. Χριστιάνα πες μας κι εμάς που δεν ξέρουμε από τέτοια, πόσα καρύδια βάνει ο σάκος;

Και πάλι καλή επιτυχία σε όλους.

Η Κα. Γαλιά


ΥΓ: H σημερινή ανάρτηση περιέχει και τοποθέτηση προϊόντος, ως μια χιουμοριστική (ίσως και κακώς – άλλα αξίζει κάτι περισσότερο;) αντιμετώπιση ενός πολύ σοβαρού γεγονότος, σαν υπενθύμιση όμως ότι οι τραμπουκισμοί, εμάς τις γαλιές (θηλυκές κι αρσενικές) και τους/τις δημοσιογράφους δεν πρέπει να μας φιμώνουν.