Ρήγμα στη δημοτική αρχή Βέρρου: Παραιτήθηκε και ανεξαρτητοποιήθηκε η Ζαχαρώ Ιωακείμ

Την παραίτησή της από τη θέση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου υπέβαλε η Ζαχαρώ Ιωακείμ, η οποία παράλληλα ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου.

Η ίδια επιβεβαίωσε την απόφασή της, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί μέχρι στιγμής στους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. Όπως έχει γίνει γνωστό, προτίθεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την επόμενη εβδομάδα, όπου αναμένεται να παρουσιάσει αναλυτικά τη θέση της.

Η εξέλιξη αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δημοτική παράταξη της Δυτικής Λέσβου, καθώς πρόκειται τόσο για αποχώρηση από θέση ευθύνης όσο και για πολιτική ανεξαρτητοποίηση από τη δημοτική αρχή.

Μέχρι να τοποθετηθεί δημόσια η Ζαχαρώ Ιωακείμ, οι ακριβείς λόγοι της παραίτησης παραμένουν αδιευκρίνιστο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ