“Γιορτή σαρδέλας 2021” στη Λέσβο!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και εθελοντές, διοργανώνει τη «Γιορτή σαρδέλας 2021» στην πλατεία της Σκάλας Καλλονής, την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021.

Η εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός εδώ και δεκαετίες, αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια ορόσημο για τον τόπο, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την παγκοσμίου φήμης «Σαρδέλα Καλλονής».

Φέτος η σαρδέλα θα αφεθεί στα χέρια καταξιωμένων σεφ, προκειμένου να δημιουργήσουν γευστικές παρασκευές, που θα μοιραστούν δωρεάν στους παρευρισκομένους.

Εκλεκτή καλεσμένη του Δήμου Δυτικής Λέσβου μάλιστα, είναι η πρώτη Ελληνίδα Master Chef Μαργαρίτα Νικολαϊδη η οποία θα μαγειρέψει με παραδοσιακά προϊόντα του τόπου! Σε αυτή την μαγειρική πανδαισία, θα συμμετέχει και ο καταξιωμένος Μεσοτοπίτης Chef, Στρατής Ιωσηφέλλης με την ομάδα του. Την τετράδα των Chef συμπληρώνουν, ο δημιουργικός Παναγιώτης Κολοβός, και η πρωτότυπη και πάντα γευστική, Μαρία Πανάγου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00.

Μετά το πέρας της μαγειρικής live Πανδαισίας, θα ακολουθήσουν εκπλήξεις, ενώ την βραδιά θα ομορφύνουν οι μελωδίες του Βαγγέλη Σαραντίδη!

 

Προηγουμενο αρθρο

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας στη Λέσβο είναι γεγονός! (9-12 Σεπτεμβρίου σε Μόλυβο, Πέτρα Ερεσσο και Πλωμάρι)

Επομενο αρθρο

D.O.C 3D Αποσυμπίεση Σπονδυλικής Στήλης: Το καλύτερο σύστημα αποσυμπίεσης στον κόσμο τώρα και στην Λέσβο!