“Ειδήσεις είναι θα περάσουν”: Οι “Συμμαθητές” του ΑΝΤ-1 ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Θέατρο

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

 

Οι ηθοποιοί από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές» ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, για τη θεατρική παράσταση : “Ειδήσεις είναι θα περάσουν” που ανεβαίνει το Σάββατο 9/2 στο Δημοτικό Θέατρο (9.μ.μ) από την Start Form Zero Production 

Λίγα  λόγια  για  την  παράσταση:  

Βλέπουμε τις ζωές.

Ενός άντρα εθισμένου στους οικονομικούς όρους ο οποίος, αδιαφορώντας για την προσωπική του ζωή και ευτυχία, αποχαυνώνεται παρακολουθώντας συνεχώς δελτία ειδήσεων.

Ενός μετανάστη που πουλάει τριαντάφυλλα και δείχνει πως παρά την καταγωγή του, το χρώμα της επιδερμίδας του και τις προσβολές που δέχεται καθημερινά κρύβει μέσα του μια ψυχή που αισθάνεται, αγαπά και πονάει.

Ενός Ρώσου κατασκόπου ο οποίος με το δικό του αστείο τρόπο επιχειρεί ανώφελα να κατανοήσει την ελληνική νοοτροπία.

Μιας νεαρής Ρωσίδας η οποία παρότι ταξίδεψε στην Ελλάδα προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης, αναγκάστηκε να ψιθυρίζει τώρα στα κακόβουλα σχόλια των άλλων ανθρώπων: «Ντρέπομαι».

Ενός πρώην μεγάλου ονόματος της πίστας που έζησε το όνειρό του και τώρα λέει τις μεγαλύτερες αλήθειες.

Αυτοί και άλλοι πολλοί ενσαρκώνονται από τους 3 ευρηματικούς ηθοποιούς (γνωστοί στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Οι συμμαθητές» ) οι οποίοι εργάστηκαν με αγάπη και μεράκι με κύριο σκοπό όχι να υπενθυμίσουν τα πάσης φύσεως προβλήματα των σύγχρονων Ελλήνων, αλλά να τους παροτρύνουν μέσα από το γέλιο τους να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες με μεγαλύτερη δύναμη, αισιοδοξία, ελπίδα, ανυποταγή και χιούμορ. Ενώ όλοι μας θέλουν άβουλους και παθητικούς και λένε στον καθέναν από εμάς «Σώπα»!, έρχονται οι νέοι αυτοί καλλιτέχνες και βροντοφωνάζουν «Μίλα!».Επίσης, δε λησμονούν να παραθέσουν με έντονο αίσθημα πατριωτισμού τους αμέτρητους λόγους για τους οποίους πρέπει να είμαστε περήφανοι ως Έλληνες τονίζοντας πως η Ελλάδα ένωσε με μια φλόγα τον κόσμο ολόκληρο!

 

Σκηνοθεσία: Μάριος Ντερντές

Παίζουν (αλφαβητικά): Αναστασία Παντούση, Άρης Τσάπης, Γιάννης Φραγκίσκος

Γενική είσοδος: 12€  Προπώληση: 10€

ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ

 

Προηγουμενο αρθρο

Β. Παππάς: “Ο Αχμάκης γράφτηκε για το σήμερα” -Η Ζωή του Θεόφιλου σε ένα μαγικό μυθιστόρημα

Επομενο αρθρο

Παραιτήθηκε ο μοναδικός γιατρός του ΚΥΤ Σάμου που φιλοξενεί 4.200 άτομα