Πιστοποιητικό Πληροφορικής αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ – Εξετάσεις κάθε εβδομάδα σε Μυτιλήνη και Καλλονή

Ένα απαραίτητο προσόν για πολλές προκηρύξεις και διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ αποτελεί σήμερα η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψηφίους να ενισχύσουν τον φάκελο των προσόντων τους και να συμμετέχουν σε περισσότερες διαδικασίες επιλογής προσωπικού.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ στη Λέσβο παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης Πιστοποιητικού Πληροφορικής αναγνωρισμένου από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτού στις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, προσφέροντας ευελιξία σε εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές και υποψηφίους που θέλουν να αποκτήσουν άμεσα ένα επιπλέον προσόν.

Η διαδικασία αφορά τις σύγχρονες εφαρμογές Windows και Office, ενώ σύμφωνα με το Κέντρο το ποσοστό επιτυχίας φτάνει το 98%. Παράλληλα, προβλέπεται δωρεάν επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας.

Η πιστοποίηση έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα για όσους προετοιμάζονται για νέες προκηρύξεις, καθώς η γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις απαραίτητη προϋπόθεση ή μοριοδοτούμενο προσόν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να εγγραφούν στα δύο σημεία του Κέντρου, στη Μυτιλήνη και την Καλλονή.

Στη Μυτιλήνη, το Κέντρο βρίσκεται στην οδό Κλεοβουλίνης 9 & Ηλία Βενέζη, ενώ για πληροφορίες και εγγραφές λειτουργεί το τηλέφωνο 22510 26000.

Στην Καλλονή Λέσβου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο στο τηλέφωνο 22530 29285.

Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα ενημέρωσης για τα προγράμματα παρέχονται στην ιστοσελίδα keklesvou.gr.

Για όσους σχεδιάζουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, η απόκτηση της απαραίτητης πιστοποίησης μπορεί να αποτελέσει μια ουσιαστική προετοιμασία πριν από την υποβολή μιας αίτησης σε νέα προκήρυξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ