Παρκάρω σαν να μη με βλέπει κανείς στη Μυτιλήνη

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Κι όμως σας βλέπουν! Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα “Παρκάρω σαν ηλίθιος στη Μυτιλήνη” αναδεικνύει ενα κοινό…οχι και τόσο μυστικό που αφορά στις Αρχές αυτού του νησιού. Όπως αναφέρουν και οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι η πρώτη φορά που οχήματα της περιφέρειας, του Δήμου και τις Αστυνομίας εχουν πιαστεί… στα πράσα να παρκάρουν παράνομα ενώ διατυπώνουν και τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν.

“Οχήματα της Περιφέρειας, του Δήμου και της Αστυνομίας έχουν κατά καιρούς “παρελάσει” από τη σελίδα μας. Αν οι ίδιες οι υπηρεσίες που υποτίθεται έχουν τον πρώτο λόγο στην εφαρμογή του νομου, είναι ανάμεσα σε αυτούς που ανερυθρίαστα τον παραβιάζουν, πως περιμένουμε να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι συμπολίτες μας και να αλλάξουν νοοτροπία;

Πως περιμένουμε κάποια μεγαλόπνοα σχέδια κυκλοφοριακής αναβάθμισης που έχουν εξαγγελθεί να αποδώσουν, όταν δεν γίνεται καμία προσπάθεια στον τομέα της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κόσμου, όταν υπάρχουν “εξαιρέσεις” στην εφαρμογή του νόμου και όταν δεν υπάρχουν ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, βασισμένες σε σύγχρονες μελέτες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μίας σύγχρονης πόλης; ”

 

Προηγουμενο αρθρο

Επιστέφει σπίτι της η Ειρήνη

Επομενο αρθρο

Η Λέσβος στους γαλλικούς κινηματογράφους μέσα από το Meltem!