Όταν η Άρυα συνάντησε την Χάγια

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ένα συγκινητικό τετ α τετ με μια μικρή προσφυγοπούλα είχε η Μέισι Γουίλιαμς στην πρόσφατη επίσκεψή της στον Καρά Τεπέ. Η 13 χρονη Χάγια που φιλοξενείται στο καμπ αποκάλυψε στη σταρ του GAME of THRONES ότι η επιθυμία της είναι να γίνει ηθοποιός όταν μεγαλώσει. Το “κορίτσι χωρίς όνομα” που στον τελευταίο κύκλο της σειράς ξαναβρίσκει τον εαυτό της, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να ονειρεύεσαι σε αυτή την ηλικία, καθώς η ίδια είχε την τύχη να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα κερδίζοντας τον ρόλο της Άρυα Σταρκ ακριβώς στην ηλικία της Χάγια.

Η Χάγια, συγκίνησε την 17χρονη ηθοποιό που άκουσε με προσοχή τη μικρή προσφυγοπούλα και να της διηγείται την καθημερινότητα της στο καμπ και της δραστηριότητες της, ανάμεσα στις οποίες είναι και το ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων.

hbo

“Αυτοί οι σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι θέλουν να βρουν ένα σπίτι, μια γειτονιά , δήλωσε η Λένα Χίντει μετά την επίσκεψη στο Καρά τεπέ. “Θέλουν να επιστρέψουν στην κοινωνία. Θέλουν να τα παιδιά τους να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Θέλουν να πάνε στο Πανεπιστήμιο αλλά έχουν κολλήσει εδώ. Και αυτό είναι πολύ λυπηρό και ακατανόητο. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα γι αυτούς. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα γι αυτούς”.

Προηγουμενο αρθρο

Πατήρ Χριστόφορος: Η αγάπη σας είναι το καλό παράδειγμα για όλο τον κόσμο!

Επομενο αρθρο

Ένας «Άγγελος» ανάμεσά μας: Η παράξενη ιστορία της Άνχελα Μαρία Αρμπελάες