Βελτιωμένη πλέον η πρόσβαση προς την παραλία του Χρούσου, ενόψει και της θερινής περιόδου
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον δρόμο που συνδέει το Ταβάρι με την παραλία του Χρούσου, ένα έργο που βελτιώνει σημαντικά την πρόσβαση σε μία από τις γνωστές και αγαπημένες παραλίες της Δυτικής Λέσβου.
Την ολοκλήρωση των εργασιών ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, σημειώνοντας ότι η διαδρομή από το Ταβάρι μέχρι τον Χρούσο μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από πέντε λεπτά.
Η παρέμβαση αναμένεται να διευκολύνει τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της περιοχής, ιδιαίτερα ενόψει του καλοκαιριού, καθώς η πρόσβαση προς την παραλία γίνεται πλέον πιο άνετη και ασφαλής.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε ο δρόμος να είναι «καλορίζικος», καλώντας παράλληλα τους οδηγούς να κινούνται με προσοχή και να τηρούν τους κανόνες οδικής ασφάλειας.
Η ολοκλήρωση του δρόμου Ταβάρι – Χρούσος αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση για την περιοχή, καθώς ενισχύει την προσβασιμότητα και συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση της τουριστικής και καθημερινής κίνησης στη Δυτική Λέσβο.






