Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Σχολή Διαιτησίας της ΕΠΣ Λέσβου – 11 νέοι διαιτητές σε Λέσβο και Λήμνο

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώθηκε η επιτυχής ολοκλήρωση ακόμη μίας Σχολής Διαιτησίας της ΕΠΣ Λέσβου. Έντεκα νέοι διαιτητές σε Λέσβο και Λήμνο είναι πλέον έτοιμοι να ενταχθούν στο δυναμικό της Ένωσης, με στόχο να υπηρετήσουν με συνέπεια και αξιοπρέπεια το τοπικό ποδόσφαιρο.

Η διαιτησία, βασικός πυλώνας κάθε αγώνα, παραμένει σταθερά στο επίκεντρο των προσπαθειών της ΕΠΣ. Όπως επισημαίνεται, η εκπαίδευση και η ενίσχυσή της δεν είναι μια απλή διαδικασία, αλλά μια διαρκής προτεραιότητα, με στόχο τη διαφάνεια, την ποιότητα και τον σεβασμό στο άθλημα και τους ανθρώπους του.

Η στρατηγική ενίσχυση της διαιτησίας με νέα στελέχη αποτελεί προτεραιότητα για τον Πρόεδρο της Ένωσης, κ. Βερρή Παντελή, και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Θερμά συγχαρητήρια δόθηκαν στους επιτυχόντες, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στον εκπαιδευτή κ. Παπουτσέλλη για την πολύτιμη συμβολή του. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνθηκε επίσης σε όλους όσοι εργάζονται με μεράκι και πίστη για την πρόοδο του ποδοσφαίρου σε Λέσβο και Λήμνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ