Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και στο Τάρτι Γέρας

Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του οδικού δικτύου στην περιοχή του Τάρτι.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και τσιμεντόστρωσης σε αγροτικούς δρόμους της περιοχής του Τάρτι, στη Δημοτική Ενότητα Γέρας, από τον Δήμο Μυτιλήνης.
Τα έργα βελτιώνουν σημαντικά την πρόσβαση προς γεωργικές εκμεταλλεύσεις και παραλίες της περιοχής, εξυπηρετώντας κατοίκους, παραγωγούς και επισκέπτες.

Την περιοχή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, συνοδευόμενος από τον Γεωγραφικό Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Σεκερτζή, επιθεωρώντας τα νέα τμήματα του οδικού δικτύου που παραδόθηκαν σε κυκλοφορία.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν:

  • Ασφαλτόστρωση 2.400 μέτρων από το Τάρτι προς την παραλία Τσίλια
  • Τσιμεντόστρωση 1.400 μέτρων στον ίδιο άξονα
  • Τσιμεντόστρωση 160 μέτρων προς την παραλία Τσάφι
  • Τσιμεντόστρωση 700 μέτρων προς την παραλία Λιγονάρι

Τα έργα ξεκίνησαν επί της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής με την τσιμεντόστρωση 1.740 μέτρων από το Τάρτι προς τη Φαρά, και ολοκληρώθηκαν από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, με συνολική χρηματοδότηση 1.385.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η ολοκλήρωση του έργου αναβαθμίζει ουσιαστικά το οδικό δίκτυο της περιοχής, διευκολύνοντας την πρόσβαση στις παραλίες και τις καλλιέργειες και ενισχύοντας την τοπική ανάπτυξη και ασφάλεια μετακίνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ
Best Cleaning Service in Dubai