Όλο το Σίγρι στην πρώτη άφιξη του Νήσος Χίος!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Μια ζεστή υποδοχή επιφύλαξαν στους πρώτους επιβάτες της γραμμής Πειραιάς Μεστά Σίγρι οι κάτοικοι του μικρού χωριού. Όλο σχεδόν το χωριό βρέθηκε επί ποδός για την πρώτη άφιξη του Νήσος Χίος που προσέγγισε το λιμάνι του Σιγρίου λίγο πριν τις 10μ.μ.! Μετά από δέκα χρόνια αγώνων μια νέα σελίδα ανοίγει για τη δυτική Λέσβο καθώς από σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου ξεκίνησαν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που συνδέουν το λιμάνι του Πειραιά αρχικά με τα Μεστά της Χίου και στη συνέχεια με το λιμάνι του Σιγρίου της Λέσβου. Το πρώτο αυτό δρομολόγιο υποδέχτηκαν στο λιμάνι ο Γιάννης Μπουρνούς, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Λέσβου π. Προϊστάμενος Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού, ο νεοεκλεγής Δήμαρχος της Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού Δήμου Λέσβου Κώστας Αστυρακάκης ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και αγιασμός.

Το πλοίο «Νήσος Χίος» της εταιρείας «Blue Star Ferries», το οποίο και θα προσεγγίζει το λιμάνι του Σιγρίου σε 8 ώρες και 40 λεπτά.

Τα δρομολόγια: Από Πειραιά κάθε Σάββατο στις 13:00 για Μεστά με άφιξη στις 18:40 και αναχώρηση στις 19:10 με άφιξη στο Σίγρι στις 21:40.

Από Σίγρι κάθε Σάββατο στις 23:00 για Μεστά με άφιξη στις 01:30 και αναχώρηση στις 02:00 με άφιξη στον Πειραιά στις 07:40 της Κυριακής.

 

Προηγουμενο αρθρο

Μηνύματα αισιοδοξίας από “το Κέντρον” του Σιγρίου!

Επομενο αρθρο

Η ομάδα της Commedia Dell’ Arte επιστρέφει με τα “Οστά της αγάπης”- 20 και 21 Ιουνίου