Μια λογοτεχνική βραδιά με ομιλίες, μουσική και την υπογραφή του συνθέτη Μάνου Σιμιτσή.
Οι Εκδόσεις Reprographics – Αντωνία Σάββα και η συγγραφέας Γεωργία Ανδριώτου προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του νέου βιβλίου «Οδυσσέας Χωρίς Ιθάκη», την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής.
Η εκδήλωση θα είναι μια μοναδική συνάντηση λογοτεχνίας και μουσικής. Ο συνθέτης και ερμηνευτής Μάνος Σιμιτσής, που έχει υπογράψει τη μουσική των τραγουδιών του βιβλίου, θα αναλάβει τη μουσική επιμέλεια, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που ενώνει τις νότες με τις λέξεις.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Τέτα Ράλλη, φιλόλογος, και η Χρύσα Τσαμπίρα, λιμενικός και ποιήτρια, φωτίζοντας πτυχές του έργου μέσα από την προσωπική τους ματιά. Οι τοποθετήσεις τους αναμένεται να αναδείξουν τον στοχαστικό χαρακτήρα του βιβλίου και να προσφέρουν νέες ερμηνείες στο κοινό.
Η παρουσίαση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφίων και του Ενοριακού Συλλόγου Δαφίων, επιβεβαιώνοντας τη στενή σχέση της τοπικής κοινωνίας με τον πολιτισμό και την πνευματική δημιουργία.
Η βραδιά υπόσχεται να είναι μια γιορτή τέχνης και συγκίνησης, με το κοινό να ταξιδεύει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου και τις μελωδίες που το συνοδεύουν.