Ο Μιχάλης Μεϊμάρογλου στο Parasol- Πέμπτη 18 Ιουλίου

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Σημείο αναφοράς το 2014 με την πρώτη του επίσημη μουσική κυκλοφορία στην Ισπανική 808 Recordings και την συμμετοχή του στο καλλιτεχνικό roster της Affect Recordings του Μονάχου. Στην συνέχεια ακολούθησαν διάφορες μουσικές κυκλοφορίες στην Ntrop Recordings του Leon Segka με το ψευδώνυμο Aithale, στην Affect Recordings, στην Ιταλική DMR Digital κ.α.

Αρχές του 2015 δημιουργεί το Imprint Aithale σε συνεργασία με την Ntrop Recordings για την κυκλοφορία της πρώτης του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τον τίτλο “Golden Thread”. Την ίδια χρονιά περνάει στους 3 finalist του Vodafone CU on Stage για το Reworks Festival. Κάποιες από τις κυκλοφορίες του έχουν βρεθεί στα top 100 charts του Beatport.

Το 2017 το Label του USM Recordings παίρνει μορφή έχοντας ώς στόχο την υποστήριξη και προώθηση της σύγχρονης ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής.

Το 2018 κυκλοφορεί το ep “Taur Whisper” στην USM Recordings αποσπώντας πολύ καλές αξιολογήσεις από καλλιτέχνες διεθνούς φήμης όπως ο Paco Osuna και παρουσιάσεις σε διάφορα μέσα όπως το Αμερικανικό BeatSelector Magazine (Issue #12).

Τα Dj set του Mic Meimaroglou είναι χαρακτηριστικά και επικεντρώνονται στο μουσικό πεδίο της Techno. Η διάθεση του κοινού επηρεάζει έντονα την ροή και το ύφος του ήχου που θα ακολουθήσει.

Σύνδεσμοι Website. www.micmeimaroglou.com Facebook. www.facebook.com/micmeimaroglou Soundcloud. www.soundcloud.com/micmeimaroglou Mixcloud. www.mixcloud.com/micmeimaroglou

Προηγουμενο αρθρο

Χ. Αθανασίου: “Δεν θα σας απογοητεύσουμε”

Επομενο αρθρο

Γιάννης Μπουρνούς: ” Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα αυτή προσπάθεια”