Ο Γιώργος Λημναίος είναι ο…γιατρός της καρδιάς μας σε τρία ελληνικά σήριαλ!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Όπου και να πάει ξεχωρίζει για τη χαρά και το κέφι που σκορπίζει! Έτσι χωρίς τουπέ, χωρίς ύφος χωρίς κόμπλεξ βρε παιδί μου. Ίσως είναι και ένας από τους λόγους που έχει πέραση! Έτσι ο Γιώργος Λημναίος βρέθηκε να παίζει φέτος τον γιατρό σε ..τρία ελληνικά σήριαλ! Μαζί με τον Μαθιό και τον Αστέρη στο “Σασμό”, όπου κάνει ένα πέρασμα,  γιατρεύει τις πληγές του Γιώργου Παπαγεωργίου στον Γλυκάνισο ενώ με την ιατρική ποδιά εμφανίζεται και στη σειρά “Ερωτας Φυγάς”! Και όταν δεν βρίσκεται στην Αθήνα για γυρίσματα ο Γιώργος Λημναίος κάνει τα πιο όμορφα κουρέματα στο Jorge Salon!

Ο Λέσβιος ηθοποιός-κομμωτής έχει εμφανιστεί ως βοηθητικός ηθοποιός σε διάφορες ελληνικές ταινίες και σήριαλ αλλά και σε ξένες παραγωγές. Πρόσφατα εμφανίστηκε στην τρίτη σεζόν του «Jack Ryan» του NETFLIX αλλά και στη νέα ταινία του David Cronenberg!

«Χρόνια ήμουν μέσα στα θέατρα. Κάποια στιγμή ένας σκηνοθέτης σε ένα φεστιβάλ της Σύρου με πέταξε πάνω στη σκηνή, τυχαία, γιατί ήξερα απλά τα λόγια ενός ηθοποιού που δεν ήρθε! Ε από τότε δεν ξανακατέβηκα!” μας είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη του στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ  “Στην Αθήνα είμαι στην ομάδα του Κοραή Δαμάτη  κι εδώ έχω συνεργαστεί με όλες σχεδόν τις θεατρικές ομάδες του νησιού με τελευταία αυτή του Παναγιώτη Σταθόπουλου στην Commedia Del Arte που είναι κι από τις αγαπημένες μου συνεργασίες. Οι «Όρνιθες» είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει! “Τώρα πήγα στην Αθήνα για τα γυρίσματα του Jack Ryan του NETFLIX ενώ πριν από μία εβδομάδα βρέθηκα σε μια Καναδέζικη παραγωγή του Cronenberg όπου κάνω ένα πέρασμα στον φακό υποδυόμενος έναν φωτογράφο στο “Crimes of the future». Ο Γιώργος Λημναίος εμφανίζεται επίσης στη «Ρόζα της Σμύρνης», στο «Η Ζωή εν Τάφω», και στο “Army baby”,είναι σε πρακτορείο βοηθητικών ηθοποιών στην Αθήνα και έτσι τον καλούν συχνά -πυκνά καθώς πέρα από το φυζίκ του έχει και το ταλέντο να μεταμορφώνεται! “Είναι πολύ σημαντική εμπειρία αυτή για έναν ηθοποιό. Έστω κι ένα πέρασμα να κάνεις σου δίνει κάτι!”

 

Προηγουμενο αρθρο

“Συνύπαρξη κι Επικοινωνία στο Αιγαίο”: Μουσική βραδιά με τον Ερντέμ

Επομενο αρθρο

SOLD OUT η “Λαβωμένη γη” της Αλεξάνδρας Ψαραδέλλη από την ΘΕΣΙΣ