Ο Εμπορικός Σύλλογος στο πλευρό των επιχειρηματιών της Αεροπόρου Γιανναρέλλη

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Με πρωτοβουλία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στο γραφείο του Δημάρχου κ Κύτελη, με αφορμή το μείζον θέμα των εργασιών της οδού Αεροπόρου Γιανναρέλλη και των γύρω δρόμων.

Τον Εμπορικό Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ Ιωάννης Μουτζούρης , η Γενική Γραμματέας κ Βασιλική Μπαρμπατιώτη και ο κ Αράπης Χαράλαμπος. Στη συνάντηση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία των καταστηματαρχών της περιοχής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης κ Αλέκος Κουζινόγλου, ο κ Χριστόφας Πουλέλλης εκπροσωπώντας τους Ελεύθερους Πολίτες, ενώ από τη ΔΕΥΑΛ παραβρέθηκε ο Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας κ Φυντανής.

Στη συζήτηση ακουστήκαν τα σημαντικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή.

Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Κόσμου όσο και η Δημοτική Αρχή, ιεράρχησαν τα προβλήματα και πίεσαν για δεσμεύσεις πρωτίστως χρονικές και αφετέρου λειτουργικές, όπως επίσης και για αποζημιώσεις που θα αντισταθμίσουν τη μεγάλη οικονομική ζημιά της περιοχής. Ο κ Φυντανής διαβεβαίωσε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου οι εργασίες που θα ολοκληρωθούν θα επιτρέπουν την καλύτερη λειτουργικότητα των καταστημάτων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, και θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των συναδέλφων.

 

 

 

Μυτιλήνη, 25 Οκτωβρίου 2021

 

Προηγουμενο αρθρο

Υπέρ του εμβολιασμού, αλλά όχι του διαχωρισμού.

Επομενο αρθρο

Η Λέσβος του Δημήτρη Γέρου στο “Μονόγραμμα”