Ο Αντώνης από “Το Κέντρον”: Σήμα …κατατεθέν του Σιγρίου

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Είναι από μόνος του “τουριστικό προϊόν”. Έφυγε από τις μεγαλουπόλεις για να υποστηρίξει την οικογενειακή επιχείριση “Το κέντρον” στο Σίγρι. Ύστερα παρέμεινε από επιλογή και επέλεξε μια ήρεμη ζωή στο δυτικό τμήμα του νησιού. Ενίοτε γράφει, διαβάζει, βγάζει εφημερίδα, διοργανώνει βραδιές για τους νέους του χωριού και για τους ξένους που ζουν εκεί, δημιούργησε βιβλιοθήκη, μαθαίνει στα παιδιά να απασχολούνται δημιουργικά, ανεβάζει παραστάσεις και κάνει τη ζωή στο χωριό ιδανική. Ο φίλος μου Adonis Chiotis δεν βαριέται ποτέ. Όταν δεν ψήνει παραδοσιακούς καφέδες, φτιάχνει συλλογές και lego.Το πιο σημαντικό είναι ότι θα σου δώσει τα φώτα του για να δεις τον τόπο με άλλα μάτια. Χωρίς υπερβολές και εξάρσεις. Ο Αντώνης είναι το σήμα κατατεθέν του χωριού μου.

Β. Γκιγκιλίνη

Φέτος ο Αντώνης μας συγκέντρωσε σε μια εφημερίδα 36 σελίδων τις αναμνήσεις μιας ζωής από το Σίγρι πάνω από 100 φίλων του χωριού!

https://sigrion.blogspot.com/2022/05/2022.html?fbclid=IwAR3qXwwW2hUsaPFUXPRiZSRoiL6BivIJS9A4sODhy5k13PWjOVoHxrlK8No

Προηγουμενο αρθρο

Lesvos Solidarity στον δρόμο για τη Βρέμη και το βραβείο Ειρήνης: Η Αθήνα αδιαφορεί, το Βερολίνο καλωσορίζει τις καλές πρακτικές

Επομενο αρθρο

Μπράβο στο πρότυπο ΓΕΛ Μυτιλήνης! Έφτιαξαν τετράδια για τα αδέσποτα