Νέο Παραδοσιακό Γιαούρτι Ερεσού – Μικρής Παραγωγής

Από την Ερεσό, το βιολογικό Παραδοσιακό Γιαούρτι Ερεσού γεννιέται με σεβασμό στην τοπική παράδοση και την αυθεντική τέχνη της τυροκομίας.
Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα, με φυσικές μεθόδους, χωρίς βιασύνη και χωρίς περιττές παρεμβάσεις, όπως ακριβώς γινόταν παλιά.

Η πλούσια υφή του, η χαρακτηριστική πέτσα και η γεμάτη γεύση του αποτυπώνουν την ποιότητα της μικρής, προσεγμένης παραγωγής και την καθαρότητα της λεσβιακής γης.
Κάθε κεσεδάκι είναι αποτέλεσμα μεράκι, εμπειρίας και αγάπης για το καλό, αληθινό γιαούρτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ