Νέο χρυσό μετάλλιο: Παγκόσμιος πρεσβευτής της Λέσβου, ο μικρογλύπτης Κώστας Καριωτέλλης.

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Παγκόσμιος πρεσβευτής της Λέσβου, ο μικρογύπτης Κώστας Καριωτέλλης.

Ήρθε με χρυσό από τη World Model Expo! Δεν θέλει κόπο, μόνο τρόπο: Να ένας τρόπος να δημιουργηθεί ένα νέο “τουριστικό προϊόν” στη Λέσβο που μπορεί να προσελκύσει πάνω από 15 χιλιάδες ενδιαφερόμενους-τουρίστες για τρείς και περισσότερες μέρες στο νησί. Η World Model Expo είναι μια έκθεση για μικρογλύπτες που πραγματοποιείται κάθε 3 χρόνια και προσελκύει κριτικούς τέχνης, χομπίστες, επαγγελματίες και συλλέκτες απ όλο τον κόσμο.

Ο Κώστας Καρυωτέλλης εδώ και δεκαετίες συμμετέχει και αποσπά πάντα μετάλλια υψηλών κατηγοριών με τις μινιατούρες του, οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 3 cm και απαιτούν εξονυχιστική προσοχή και υπομονή προκειμένου να αποτυπώσουν το αποτέλεσμα υπό κλίμακα.

Φέτος απέσπασε το χρυσό στην κατηγορία του με το έργο «Μιχαήλ των Ουσάρων» έφτασε στον τελικό ανάμεσα σε 5.000 μικρογλυπτά και έφερε το χρυσό στη Λέσβο. Σαφώς και η συμμετοχή του όλα αυτά τα χρόνια που τον φέρνουν στις πρώτες θέσεις είναι ένας λόγος ώστε να προσεγγίσει εκείνους που θα διοργάνωναν μια παγκοσμίου εμβέλειας έκθεση στη Λέσβο.Μήπως να το σκεφτούμε καλύτερα;

 

Προηγουμενο αρθρο

Mosbet: onlayn kazino və idman mərclər

Επομενο αρθρο

Vintage stories- Αρχοντικό Ελύτη: Ένα σπίτι «ποτισμένο» με ιστορία