Νέες εξαγγελίες για τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου-ΒΙΝΤΕΟ

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ο “απολογισμός του 2017” που παρουσιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ  από τον Γιώργο Πάλλη  και την Εριφύλη Χιωτέλλη ολοκληρώθηκε με τις εξαγγελίες του βουλευτή  για την επόμενη μέρα του Καλλικράτη. “Οι εκλογές του 2019 θα γίνουν με διασπασμένο τον Δήμο Λέσβου” ανακοίνωσε επίσημα στη συνέντευξη Τύπου (ολόκληρη σε βίντεο).

“Τόσο ο Υπουργός όσο και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών έχουν πει ότι οι αλλαγές θα γίνουν με μετρημένους Δήμους κι ένας από αυτούς είναι ο Δήμος Λέσβου. Παρότι ο Σύριζα ουδέποτε δεσμεύτηκε για το χωροταξικό του Καλλικράτη έρχεται σήμερα ως Κυβέρνηση αφουγκραζόμενος την τοπική κοινωνία να δώσει λύση και σε αυτό το θέμα”.

Ο Βουλευτής υπογράμμισε ότι σύντομα πρόκειται να τεθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών το Σχέδιο Νόμου ενώ τόνισε πως τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τη διάσπαση είναι σημαντικά και μεγάλα. “Υπάρχουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον εξοπλισμό, με την κατανομή του προσωπικού και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν έχουν απελευθερωθεί ακόμα οι προσλήψεις’.

 

Προηγουμενο αρθρο

“Every child matters”: Το Γυμνάσιο Πέτρας στο πρόγραμμα Erasmus+

Επομενο αρθρο

“Οι Κουδουνάτοι” του Σπύρου Παυλή στο “Ναυάγιο”