Ν. Τσιριγώτη: “Ευχαριστούμε τις νέες και τους νέους που μας έδωσαν την πρώτη τους ψήφο”

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ευχαριστούμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμπορεύτηκαν μαζί μας. Όλους και όλες που μας τίμησαν, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια μας, αλλά και σε αυτούς που σε δύσκολες συνθήκες έφτασαν έως την κάλπη και ψήφισαν το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης στις δημοτικές εκλογές, ακόμα κι αν δε συμφωνούν σε όλα μαζί μας. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που μας έδωσαν την πρώτη τους ψήφο. Ευχαριστούμε επίσης όλους αυτούς που με ενθουσιασμό και χαμόγελα έδωσαν στο πλευρό μας τη μάχη ενιαία, συλλογικά και αποφασιστικά.

Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Μυτιλήνης δεν είναι θετικό για το λαό του Δήμου. Η πόλωση, οι ψεύτικες υποσχέσεις, τα εκβιαστικά διλήμματα, διαμόρφωσαν ένα τέτοιο κλίμα, που επέδρασε σε λαϊκό κόσμο, ο οποίος δεν έχει ακόμη πιστέψει στη δύναμη που έχει, αφήνοντάς την ανεκμετάλλευτη, δίνοντας δύναμη σε δυνάμεις που έχουν δοκιμαστεί και έχουν τεράστια ευθύνη για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Μυτιλήνης θα παραμένει σταθερή δύναμη στο πλευρό των λαϊκών στρωμάτων, και θα αγωνίζεται με συνέπεια για το δίκιο των εργαζομένων, των μικρομεσαίων αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των ανέργων, της νεολαίας, των γυναικών της λαϊκής οικογένειας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με πείσμα και αισιοδοξία για τις όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας, εκλογικές και μη.

Προηγουμενο αρθρο

H Μαρία Φακίνου στην Λέσχη Ανάγνωσης και Βιβλίου BOOK Lesvos!

Επομενο αρθρο

Από τη Μυτιλήνη ξεκινά φέτος η ρεγκάτα του Αιγαίου!