Ν. Γιακαλής : “Τα νταούλια και οι ζουρνάδες του Τσίπρα ήταν ένα μεγάλο ψέμα”

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

“Αποδέχτηκα χωρίς κανένα δισταγμό την πρόταση της Φώφης Γεννηματά, να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής- ΠΑΣΟΚ, στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου. Όσοι με ξέρουν, και με ξέρουν πολλοί στον Νομό μας, γνωρίζουν ότι ποτέ δεν φυγομάχησα, πάντα ήμουν στην πρώτη γραμμή των αγώνων που δώσαμε μαζί με χιλιάδες συντρόφους για την χώρα και την δημοκρατία. Ξανά δίνω λοιπόν το παρών τώρα, τώρα που ξέφτισαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και η ζωή έδειξε πως η χώρα κινδύνευσε με ολική καταστροφή ύστερα από πεντέμιση καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης της Καραμανλικής δεξιάς.

Κάθε δημοκράτης, κάθε σκεπτόμενος πολίτης έχει διαπιστώσει ότι οι υποσχέσεις του Α. Σαμαρά στο Ζάππειο, για 18 δις ευρώ ισοδύναμα μέτρα ήταν λόγια του αέρα. Υπέγραψε μνημόνιο. Όλοι μετά διαπιστώσαμε ότι το σκίσιμο των μνημονίων, τα νταούλια και οι ζουρνάδες του Α. Τσίπρα, ήταν ένα μεγάλο ψέμα που ονομάστηκε αυταπάτη. Υπέγραψε και αυτός ένα σκληρό και αχρείαστο μνημόνιο και κατέστρεψε την μεσαία τάξη με φορολογία, κατάργηση του ΕΚΑΣ και πολλά άλλα, εφαρμόζοντας πιστά όσα του επέβαλλαν οι θεσμοί, για μας τρόικα. Όταν από το 2011 το ΠΑΣΟΚ ζήτησε και από τους δυο κυβέρνηση Εθνικής συνεννόησης για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας, αυτοί γέμιζαν τις πλατείες των αγανακτισμένων και έστηναν εικονικές… κρεμάλες έξω από την Βουλή.

Για αυτά όλα και για πολλά ακόμη που δεν μπορούν να χωρέσουν μέσα σε λίγες γραμμές, θεωρώ υποχρέωση μου και υψίστη τιμή να δώσω μια δύσκολη μάχη για την παράταξη, για το ΠΑΣΟΚ, για την Λέσβο, για τους πολλούς καθημερινούς ανθρώπους. Έτσι έκανα σε όλη μου την ζωή, έτσι θα κάνω και σε αυτή την κρίσιμη για την χώρα μας συγκυρία. Ζητώ από κάθε συμπατριώτη και κάθε συμπατριώτισσα να σκεφτεί και να αποφασίσει νηφάλια για το μέλλον του τόπου. Να δώσει δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί μια ομαλή και δημοκρατική αναπτυξιακή πορεία για την χώρα. Το Κίνημα που άλλαξε την πολιτική και κοινωνική ιστορία της χώρας. Η ψήφος μας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, είναι κρίσιμη και ίσως αποδειχτεί καθοριστική για το μέλλον της νέας γενιάς, το μέλλον της Ελλάδος”.

Νάσος Γιακαλής,

Υποψήφιος βουλευτής ΚΙ.ΝΑΛ. Ν. Λέσβο

Προηγουμενο αρθρο

Τριήμερο εργαστήριο σωματικής έκφρασης με την Ηλιάνα Αντωνιάδου

Επομενο αρθρο

3ο Open Coffee στη Μυτιλήνη: Καφές και επιχειρηματικότητα