Μια γιορτή αγάπης για τα ζώα

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

«Μια γιορτή αγάπης για τα ζώα» για παιδιά 6 ως 12 ετών θα πραγματοποιηθεί στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης με αφορμή τη γιορτή του Άγιου Μoδέστου, προστάτη των ζώων κατά την Ορθόδοξη Εκκλησία, που η μνήμη του τιμάται στις 18 Δεκεμβρίου. Ο Άγιος φέρεται να προστατεύει τα ζώα, ιδιαίτερα αυτά που σέρνουν άροτρο.  Στην Λέσβο παλιά έπαιρναν αγιασμό και ραντίζουν με αυτόν τα χωράφια τους, για να γλυτώσουν από τις ακρίδες και όλα τα άλλα κακά.

Σε αυτή τη συνάντηση στην Κεντρική βιβλιοθήκη θα ακούσουμε ιστορίες, θα ζωγραφίσουμε, θα προβληματιστούμε, θα ευαισθητοποιηθούμε και θα συζητήσουμε για τη σχέση του ανθρώπου με τα ζώα, για την αγάπη, τη φροντίδα και την προστασία που χρειάζονται από εμάς.

thumbnail_afisa

Η δράση που επιμελείται η Μυρσίνη Τουρβαλή, η Βάσω Δακλή και η Μαρία Νάκκα.θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Μυτιλήνης τη Δευτέρα 19/12/2016 στις 17:30 μ.μ. με δωρεάν συμμετοχή.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκης Μυτιλήνης, κα Μαρία Νάκκα, τηλ. 22510-40134.

Σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προηγουμενο αρθρο

Επιτάχυνση απελάσεων σε συνεργασία με αμερικανική εταιρία κολοσσό

Επομενο αρθρο

Έρχονται τα “Κόκκινα Μανάρια”!