Με τόλμη και στα χωριά της Λέσβου!

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν σύμμαχος για εξορμήσεις, δεν εμπόδισε ωστόσο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Παναγιώτη Χριστόφα και υποψήφιους του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» να επισκεφτούν αρκετά χωριά της Λέσβου, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή επισκέφθηκαν τον Παπάδο, τον Σκόπελο και τον Μεσαγρό στην περιοχή της Γέρας, το Σάββατο την Άντισσα, την Βατούσα και τα Χίδυρα και την Κυριακή το Πλωμάρι. Εκεί, τόσο ο Παναγιώτης Χριστόφας, όσο και οι Υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι Λέσβου ενημερώθηκαν και συζήτησαν με τους κατοίκους για σημαντικά ζητήματα των χωριών και της ευρύτερης περιοχής, μεταξύ άλλων για την κτηνοτροφία, τον τουρισμό άλλα και θέματα υποδομών.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά με τις επισκέψεις αυτές: «Χωρίς τον κόσμο δίπλα σου δεν μπορείς να σχεδιάσεις ούτε να εφαρμόσεις». Και συμπλήρωσε: «Σημασία έχει να μπορείς να ακούς σαν να μην ξέρεις τίποτα, κι ας ξέρεις, σαν να μαθαίνεις από την αρχή. Σημασία έχει να σε εμπιστευτούν ότι θα είσαι δίπλα ξανά και την επόμενη μέρα.»

Προηγουμενο αρθρο

Μίλτος Κουντουράς-Στρατής Μυριβήλης: Βίοι παράλληλοι

Επομενο αρθρο

Νεκρά δελφίνια στη Σάμο