Search

Νέος αέρας φυσάει στο Aeolian Village Beach 4 *- Ανοιχτό για το κοινό το ξενοδοχείο της Σκάλας Ερεσού!

 

Η ξενοδοχειακή μονάδα Aeolian Village Beach 4* που βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία της Σκάλας Ερεσού, ανοίγει και πάλι τις πύλες της για το κοινό και ιδιαίτερα για τους κατοίκους του νησιού της Λέσβου υπό καινούργια διεύθυνση της ιδιοκτήτριας εταιρείας της  οικογένειας Λοϊζίδη.

Με μια γενναία ανακαίνιση 19 δωματίων έρχεται να καλύψει ένα κενό στο τουριστικό προϊόν που φαίνεται σταδιακά να αλλάζει δυναμική ιδιαίτερα στο δυτικό τμήμα του νησιού.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 138 δωμάτια τα οποία αποτελούνται από δίκλινα δωμάτια με θέα τόσο στη θάλασσα  όσο και στο βουνό.

Μεζονέτες, οικογενειακά δωμάτια των δύο δωματίων, στούντιο και σουίτες, συνολικής πληρότητας 326 κλινών.

Το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Tour Operators της Αγγλικής αγοράς (JET2), TUI Ολλανδίας και με τις πιο δημοφιλής πλατφόρμες κρατήσεων όπως επίσης και με την πλατφόρμα κρατήσεων του ξενοδοχείου για μεμονωμένες κρατήσεις.

Το πακέτο των υπηρεσιών που προσφέρει είναι ιδιαίτερο και πολυποίκιλο. Με ένα εστιατόριο ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας ένα εστιατόριο à la carte (Meze House, αυθεντική Eλληνική κουζίνα), Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar(πλήρως ανακαινισμένο), Spa (πλήρως ανακαινισμένο ) για ειδικές θεραπείες χαλάρωσης και όχι μόνο, Mini Market, 3 γήπεδα Τέννις, Πισίνα για ενηλίκους και  παιδιά, Ποδήλατα για ειδικές διαδρομές (mountain Bikes) και θαλάσσια σπορ (wind surfing,kayak,SUP Paddle Board).

«Το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Tour Operators της Αγγλικής αγοράς (JET2),TUI Ολλανδίας και με τις πιο δημοφιλής πλατφόρμες κρατήσεων όπως επίσης και με την πλατφόρμα κρατήσεων του ξενοδοχείου για μεμονωμένες κρατήσεις» Τηλέφωνα κρατήσεων: 2253053855 – 2253053336

 

Aeolian Executive Medical Spa Services «15 χρόνια επενδύουμε στον άνθρωπο»

 H μεγάλη έκπληξη στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο φέτος, είναι η λειτουργία της εταιρείας Aeolian Executive Medical Spa Services, όπου στοχεύει να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες σε όσους το επισκέπτονται. Υπεύθυνος του χώρου είναι ο Ιωσήφ Γαληνός (Φυσικοθεραπευτής – βελονιστής, ιδρυτής και διευθυντής των AEOLIA executive medical spa services και ιδιοκτήτης και επ.υπεύθυνος των PHYSIOGALINOS 1 (Μυτιλήνη) & 2 (Καλλονή) Αdvanced Physiotherapy Clinics. Μιλώντας με τον ίδιο για το νέο αυτό εγχείρημα μας είπε χαρακτηριστικά : « Η Aeolian Executive Medical Spa Services, δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενοδοχειακών Spa με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την αναγωγή τους σε θεραπευτικό επίπεδο από πιστοποιημενους εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτες του κλάδου . Χάρη στην πολυετή μας πείρα και υψηλή τεχνογνωσία, εγγυόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Προσεγγίζουμε την κάθε ξενοδοχειακή μονάδα ξεχωριστά, με σκοπό την καλύτερη ανάδειξη του χώρου, του φυσικού περιβάλλοντος, των υπηρεσιών και των ιδιαίτερων στοιχείων που διαθέτει. Διαθέτουμε υψηλή εξειδίκευση στον κλάδο των ξενοδοχείων και σπα. Η επιστημονική μας ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της ευεξίας, του θεραπευτικού τουρισμού και του ιατρικού θερμαλισμού (SPA).

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επισκέπτες ενώ δημιουργούμε ομάδες που αποτελούνται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο διέπεται από τη νοοτροπία της φιλοξενίας» Αναφερόμενος στις εξειδικευμένες θεραπείες που θα προσφέρονται στο χώρο του spa στο ανανεωμένο AEOLIAN VILLAGE ο κος Γαληνός τόνισε μεταξύ άλλων : «Παρέχουμε θεραπείες εμπνευσμένες όχι μόνο από την τοπική κουλτούρα αλλά και από τις διεθνείς τάσεις. Προσφέρουμε υψηλή ικανοποίηση πελατών προσπαθώντας πάντα να είμαστε ευέλικτοι και να προσαρμοζόμαστε σε κάθε ατομική ανάγκη των πελατών και στην τάση των νέων γενιών.

Στόχος μας είναι η διαχείριση κέντρων ευεξίας & SPA και θα επενδύουμε συνεχώς σε αυτό. Αναδεικνύουμε την αξία της θεραπευτικής μάλαξης, με διάφορα είδη και έλαια από όλο τον κόσμο. Συνεργασίες με τοπικούς παραγωγούς αρωματικών ελαίων, σαπουνιών και αρωμάτων θα είναι προτεραιότητα μας ! Η αξία της θεραπευτικής μάλαξης μπαίνει δυναμικά και για πρώτη φορά εδώ από την Λέσβο στα μεγαλύτερα και καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού ,αρχίζοντας από το Aeolian . «Έτσι δημιουργούμε σταδιακά ένα νέο τουριστικό μoντελο για τη Λέσβο και την Ελλάδα » κατέληξε ο κος Γαληνός.

 

 

Η ξενοδοχειακή μονάδα Aeolian Village Beach 4* που βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία της Σκάλας Ερεσού, ανοίγει και πάλι τις πύλες της για το κοινό και ιδιαίτερα για τους κατοίκους του νησιού της Λέσβου υπό καινούργια διεύθυνση της ιδιοκτήτριας εταιρείας της  οικογένειας Λοϊζίδη.