Στο φιλόξενο περιβάλλον της ταβέρνας «Μάρμαρο», η παράδοση και η αυθεντικότητα της ντόπιας κουζίνας συναντούν την εποχικότητα και την ποιότητα. Καθημερινά, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη ντόπια κουζίνα. Αυτό γίνεται μέσω φαγητών που φτιάχνονται με φροντίδα, μεράκι και πρώτες ύλες από τον τόπο μας.
Το μενού περιλαμβάνει ξεχωριστές γεύσεις που αναδεικνύουν τη ντόπια κουζίνα, όπως μαγιάτικο ψημένο στα κάρβουνα με σάλτσα λεμονιού, χταπόδι μαγειρευτό με πατατούλες, κολιό παστό με ξύδι ροδιού παραγωγής τους, και αμπελοφάσουλα φρεσκοκομμένα από τον μπαξέ. Δεν λείπει το ψημένο ψωμάκι με αγνό ελαιόλαδο (0,3 δέκατα οξύτητα) και ρίγανη μαζεμένη από τα κτήματα των ιδιοκτητών. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν το σιγοβρασμένο κατσικάκι και ο παραδοσιακός γκιουσλεμές με αυγά ντόπια, φρέσκια μυζήθρα, φέτα και πιπέρι χτυπημένο στο γουδί.
Κάθε πιάτο φέρει τη σφραγίδα της τοπικής γαστρονομίας. Είναι μαγειρεμένο με αγάπη, όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της ταβέρνας. Επιμένουν στη χρήση φρέσκων και εποχικών προϊόντων. Επιπλέον, ακολουθούν παραδοσιακές συνταγές που τιμούν την ντόπια κουζίνα.
Η ταβέρνα «Μάρμαρο» δεν προσφέρει απλώς φαγητό. Προσφέρει μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης που βασίζεται στη ντόπια κουζίνα και τιμά τον τόπο και τις ρίζες του. Ένα καθημερινό γαστρονομικό ταξίδι, που αξίζει να ζήσεις με όλους σου τους αισθητήρες.