Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες διακοπής της κυκλοφορίας
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ», θα ισχύσουν προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Π. Κουντουριώτη.
Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 11:20 το πρωί έως το πέρας της παρέλασης, με διακοπή της κυκλοφορίας από την πλατεία Κωνσταντινουπόλεως έως την πύλη Β του επιβατηγού λιμένα, μπροστά από το Τελωνείο.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται:
- Προς την πλατεία Κυπρίων Πατριωτών, μέσω της οδού Κωνσταντινουπόλεως, και
- Προς την Επάνω Σκάλα, μέσω της 8ης Νοεμβρίου.
Οι οδηγοί καλούνται να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τις 06:00 το πρωί, στο τμήμα από το παλιό Λιμεναρχείο έως την πλατεία Κωνσταντινουπόλεως, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης και η ασφάλεια των συμμετεχόντων και των πολιτών.
Τυχόν οχήματα που παραμείνουν σταθμευμένα στις απαγορευμένες ζώνες θα απομακρύνονται με γερανοφόρο όχημα, ενώ θα επιβάλλονται οι αντίστοιχες διοικητικές κυρώσεις από το Τμήμα Τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Οι αρχές ζητούν τη συνεργασία και την κατανόηση όλων, προκειμένου η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να διεξαχθεί ομαλά, με τάξη και ασφάλεια, τιμώντας όπως αρμόζει την ιστορική ημέρα.







