Search

Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;

Αγαπημένοι μας πιστοί αναγνώστες, η έκτακτη επικαιρότητα μας ξαναφέρνει κοντά σας.

Μα δεν ήταν επικαιρότητα αυτή που ‘σκασε τις τελευταίες ώρες, τα Πουλιά του Χίτσκοκ ήταν.

Καθώς Κόρακας Κοράκου μάτι δεν βγάζει αλλά η φωτογραφία με τη σημαία της ΧΑ σου πετάει τα μάτια έξω. Αλλά την είδαμε εμείς τη σημειολογία της φωτογραφίας και το καταλάβαμε. Ήταν η σημαία της ΧΑ αλλά ήταν απ’ την αριστερή πλευρά της φωτογραφίας. Φως φανάρι και πυξίδα για τον πολίτη.

Έλα και καταλάβατε για τι μιλάω!

Και βρε Εριφύλη ναι όπως διαβάζω και σε άλλους συνδυασμούς υπάρχουν “πατριώτες”, αλλά όχι στον συνδυασμό “ή εμείς ή το μαύρο σκοτάδι”. Και οκ έγινε το λάθος, επειδή δεν έγινε σωστός έλεγχος, επειδή είναι αρχή και δεν θα πάρουμε κεφάλια γιατί ναι έρχεται το μαύρο σκοτάδι.

Όμως γιατί δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας εξ αρχής να πείτε λάθος μας, δεν ελέγξαμε το παρελθόν του ατόμου και να τελειώσετε πολιτισμένα εκεί, παρά μιλάτε για ακροδεξιό δάκτυλο και για βρώμικα παιχνίδια;

Τι είστε; τίποτα γατάκια; Εδώ εμείς γαλιάκια και Google, Facebook όλη μέρα. Οριακά βέβαια θα κλείσει και το δικό μας σπίτι με αυτά τα χαΐρια αλλά το θέμα είναι εδώ το δικό σας σπίτι που μπορεί να ‘χει πυξίδα τον πολίτη αλλά έχασε τον προσανατολισμό της οριακά.

Ε κι ο δάκτυλος είναι ένας στην περίπτωσή σας…. έλα έλα μη σοκάρεστε, στο δείκτη αναφέρομαι. Αυτόν που κάνει ένα κλααααατς όταν πατά το έντερ σε ένα απλό google search.

Άλλα κι εσείς όλοι οι άλλοι, μη βρείτε ένα ατόπημα εκεί κατευθείαν, τον δικό σας δάκτυλο στο έντερ του Facebook να σχολιάσετε, να κορακράξετε. Αυτό σημαίνει πως φιλάτε και τα δικά σας νώτα, οι κακιούλες είναι εκ του ασφαλούς, ε; Δεν θα εντοπίσουμε τίποτα περίεργο, πέρα από τα εμπνευσμένα λογότυπα, με τα οποία έγινε το μάλε βράσε;

Θα κλείσω με μια μουσική αφιέρωση. Ο κος Γαλιάς ήθελε τα Μαύρα Κοράκια που είναι κι αντάρτικο αλλά εγώ θα αφιερώσω έναν Νταλάρα «τα πουλιά τα βρίσκει ο χάρος στο φτερό τα ελάφια όταν σκύβουν για νερό… ήλιε μου σε παρακαλώ». Δικό σας…

Η επικαιρότητα όμως δε μας αφήνει συνολικά αδιάφορους.

Τα υπόλοιπα του Δήμου τα αφήνουμε να αναπτυχθούν και να ξεδιπλωθούν μέχρι να συνέλθουν οι υποψήφιοι απ’ το τζετ λαγκ της διάσπασης και θα επανέλθουμε. Είμαστε και υποψήφιοι. Μη το ξεχνάμε.

Περιφερειακά τώρα τι να πούμε;

Κος Τάσσος επιταχύνει με κλείσιμο ψηφοδελτίου. Τι; Ναι. Τέλος. Εδώ. Χαζοί είμαστε να γράψουμε παραπάνω;

Κα Καλογήρου ηγέτιδα από κούνια μάθαμε ότι τηλεφωνεί σε ανυποψίαστους πολίτες δυνητικούς υποψήφιους και τους δίνει ραντεβού για να τους προτείνει να κατέβουν, τους πιάνει στον ύπνο, τσουπ έδεσε το γλυκό. Περάστε, δηλώστε συμμετοχή, τελειώσατε.

Τον Χριστόφα κομμένο τον βλέπουμε. Αλλά τα χαμόγελα χαμόγελα.

Να αυτά και τα τέτοια βλέπει ο Σπιλάνης και βράζει στο ζουμί του. Την προηγούμενη βδομάδα όλοι ασχολιόντουσαν με το στοιχιμαν, είδε ο Γιάννης το πλασάρισμά του ισόγειο κι έχει βάλει πόδια στην πλάτη. Εντάξει Γιάννη μην αποθαρρύνεσαι το υπόγειο είναι του στρατηγού Γεωργούλα.

Πάντως Γιάννη επειδή σε συμπαθούμε εμείς οι γαλιές θέλουμε να σου πούμε κάτι.

Αν έγγραφες στο Facebook «σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει» πιο πολύ θα έπειθες. Βρε παιδί μου εσύ είσαι ο μοναδικός που ξέρει, που ‘χεις πρόγραμμα ναι. Αλλά για να κερδίζουν οι άλλοι ποσοστά κάτι κάνουν σωστότερα. Ή πράγματι οι ψηφοφόροι είναι πρόβατα.

Α! Α! Βρε συ όταν γράφεις οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα θα σου γυρίσει πίσω να ξέρεις αν δε βγεις γιατί υπονόησες άθελά σου πως στις υπόλοιπες επιλογές πλην της δικής σου οι πολίτες είναι από δαύτα! Εμείς τα αγαπάμε τα πρόβατα πάντως. Δεν μας κλέβουν τα καρύδια.

Σημείωση: όταν λες Γιάννη πως έχεις πρόγραμμα δώστο στο λαό απλά και σύντομα γραμμένο. Αυτά που γράφεις δε μπορεί να τα ακολουθήσει ο κόσμος.

Οι άλλοι παιδί μου αυτοί που βρίσκονται μπροστά σου κάτι κάνουν καλά. Η μία μοιράζει λεφτά. Ο άλλος έχει μαζέψει κάθε καρυδιάς καρύδι και ξέρει να λειτουργεί παλαιοκομματικά κι ο δε μικρός κάνει επικοινωνία.

Με αγάπη,

Κα Γαλιά