Κοπή πίτας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λέσβου με έντονο πολιτικό στίγμα

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λέσβου, Γιώργος Μήλιος, ο οποίος τόνισε τη σημασία της οργανωτικής ανασυγκρότησης και της διαρκούς παρουσίας του κόμματος στην κοινωνία, με λόγο τεκμηριωμένο και προτάσεις που απαντούν στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Block Cafe η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Κώστα Τσουκαλά.

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Τσουκαλάς ανέπτυξε το πολιτικό στίγμα του κόμματος, εστιάζοντας στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής και στην ενίσχυση της αξιοπιστίας της δημόσιας διοίκησης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην περιφέρεια και στα νησιά, τονίζοντας ότι απαιτούνται στοχευμένες πολιτικές για την παραγωγή, την κοινωνική συνοχή και την ανθεκτικότητα απέναντι στις κρίσεις. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ στάθηκε επίσης στη σημασία του πρωτογενούς τομέα, υπογραμμίζοντας ότι η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή χρειάζεται σταθερό πλαίσιο στήριξης, μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και ουσιαστικό διάλογο με τους ανθρώπους της υπαίθρου. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα ζητήματα πολιτικής προστασίας και πρόληψης φυσικών καταστροφών, καθώς και στις δημογραφικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, με τον κ. Τσουκαλά να επισημαίνει ότι απαιτούνται ολοκληρωμένες πολιτικές για τη στήριξη της οικογένειας και τη συγκράτηση του πληθυσμού στην περιφέρεια.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας, με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δηλώνουν έτοιμα να ενισχύσουν τη δράση τους σε τοπικό επίπεδο και να συμβάλουν ενεργά στον δημόσιο διάλογο, ενόψει των πολιτικών εξελίξεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ