Search

 Βγάζουμε σωστούς οδηγούς, δε μοιράζουμε διπλώματα-Σχολή Οδηγών Ο “Κόμβος”

Ο “Κόμβος” ιδρύθηκε το 2011 από τέσσερις από τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές στη Μυτιλήνη, τον Ιάκωβο Χατζηδημητρίου, τον Θεόδωρο Μαραγκέλλη, τον Στρατή Μαριγλή και τον Γιάννη Λάσκαρη, ενώ τα γραφεία της σχολής βρίσκονται στην οδό Καβέτσου 42. Στόχος της σχολής ήταν η δημιουργία μίας ομάδας εξειδικευμένων εκπαιδευτών, που θα είναι σε θέση να παρέχει άμεσα και με επιτυχία τις επιθυμητές υπηρεσίες σε λογικά κόστη.

Η πρωτοβουλία αυτή αναπτύχθηκε πάνω στα δεδομένα των νέων αναγκών και αποτελεί ένα στοίχημα, το οποίο ως τώρα φαίνεται να έχει κερδιθεί.

Η Σχολή Οδηγών “Κόμβος” έχει σαν πρωταρχικό της όραμα και στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση τόσο στη ΘΕΩΡΙΑ όσο και στην ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ώστε οι μελλοντικοί οδηγοί να πάρουν την ορθή οδική παιδεία και κυκλοφοριακή αγωγή εξασφαλίζοντας πάντα την οδική ασφάλεια.

Με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης, το εκπαιδευτήριο “Κόμβος” επιδιώκει να εκπαιδεύσει ικανούς οδηγούς, ώστε αύριο με το δίπλωμα τους να συμβάλουν και αυτοί στην ασφαλή, οικονομική και οικολογική οδήγηση.

Τα θεωρητικά μαθήματα γίνοται σε δύο σύγχρονα εξοπλισμένες αίθουσες χωρητικότητας 20 ατόμων η κάθε μία, σε τακτές ημερομηνίες και σε εβδομαδιαία βάση. Τα μαθήματα αυτά θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον Κ.Ο.Κ. και τη ΘΕΩΡΙΑ των βιβλίων όλων των κατηγοριών, ώστε να αποσαφηνιστούν όλες σας οι απορίες. Τα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ είναι απαραίτητα για τη σωστή εμπέδοση του Κ.Ο.Κ. και θα σας διευκολύνουν και στην πρακτική εκπαίδευση, αφού τότε θα επικεντρώνεστε μόνο στην ΤΕΧΝΙΚΗ της οδήγησης.

A5 50ari FLIER

Εκτός από τις δύο αίθουσες χωρητικότητας 20 ατόμων η καθεμία, η σχολή διαθέτει 15 Η/Υ για εξάσκηση στα σήματα (δωρεάν), εδικά προγράμματα στον Η/Υ για καλύτερη εκπαίδευση, τομή της μηχανής του αυτοκινήτου για κατανόηση της λειτουργίας της, καθώς και οπτικοακουστικά μέσα, προτζέκτορες, πίνακες, τηλεόραση και επιδιοσκόπιο.

Οι εκπαιδευτές, οι οποίοι είναι άρτια και άριστα καταρτισμένοι, είναι οι:  Χατζηδημητρίου Ιάκωβος, Διευθυντής Σπουδών Κέντρου Θεωρητικής Εκπαίδευσης και  Εκπαιδευτής από το 1996, Μαραγκέλλης Θεόδωρος, Εκπαιδευτής από το 2000,  Μαριγλής Στρατής Εκπαιδευτής από το 2006 και Λάσκαρης Γιάννης, Εκπαιδευτής από το 1999 με εξειδίκευση στα σκάφη.

Παράλληλα ο “Κόμβος” διαθέτει τον πληρέστερο στόλο οχημάτων στη Μυτιλήνη για κάθε κατηγορία διπλώματος, από απλό μηχανάκι έως και λεωφορείο ή νταλίκα.

Επιπλέον είναι η πρώτη σχολή στο νησί μας που παρέχει «Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.)» (Σύμφωνα με το Π.Δ. 74-2008) για κατόχους παλαιών (πριν το 2008) διπλωμάτων φορτηγού και λεωφορείου και μετά το 2008 για όσους πρέπει στην 5ετία να το ανενεώσουν. Συνάμα γίνονται και ανανεώσεις διπλωμάτων, διάφορες διεκπεραιώσεις, καθώς και έκδοση ψηφιακού ταχογράφου.

Επιλέγοντας τον “Κόμβο”  έχετε διπλό ώφελος, διότι όχι μόνο πετυχαίνετε προσιτές τιμές  αλλά και γιατί εκπαιδεύεστε σωστά (θεωρητικά και πρακτικά) ως υποψήφιος οδηγός σε όλες τις κατηγορίες των Αδειών Οδήγησης, Ερασιτεχνικές και Επαγγελματικές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2251055400 ή στο e mail: info@komvos-drivers.gr