Επιτέλους σταματήστε το φιάσκο του κολυμβητηρίου….

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Κολυμβητήριο μας τάζουν και κολυμβητήριο δεν έχουμε εδώ και ενάμιση χρόνο με αποτέλεσμα πάνω από 80 αθλητές και πολλοί από αυτούς που έκαναν πρωταθλητισμό να μην μπορούν να συνεχίσουν το άθλημα που αγαπούν.

Δεκάδες συναντήσεις με τους υπευθύνους  και τους γονείς των παιδιών  κατέληξαν άδοξα  ,ενώ τώρα ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού πετάει  τεχνηέντως το μπαλάκι στην ΕΑΣΛ  και οι εργασίες της υποστήλωσης έχουν αργήσει τραγικά .

Η θέση του Δημοτικού Συμβούλου Πάνου Πίτσιου  είναι σαφέστατη και δεν αφήνει περιθώριο για άλλες καθυστερήσεις .Επιτέλους δεν νοείται τέτοιος μεγάλος Δήμος να μην διαθέτει Δημοτικό Κολυμβητήριο. Επιτέλους η αδράνεια των υπευθύνων που αναλώνονται σε πηγαδάκια προς όφελος τους  και μόνον πρέπει να σταματήσει.

Το κολυμβητήριο πρέπει να ανοίξει με όποιο κόστος.Παρακάτω δημοσιεύουμε την παρέμβαση του κου Πίτσιου που λέει πόσο απλά είναι τα πράγματα αρκεί βέβαια να έχεις αυτοδιοικητικές γνώσεις …Για να δούμε …

 

  Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΙΤΣΙΟΥ 

Αναφορικά με το κολυμβητήριο, κάνω την εξής παρέμβαση: “Εφόσον ο Δήμος και η ΕΑΣΛ δεν μπορούν να τα βρούν με το θέμα των υποστηλώσεων και η Ένωση δεν δίνει άδεια να τοποθετηθούν μέσα στο οικόπεδό της, η λύση μπορεί να δοθεί με εισαγγελική παρέμβαση.

Έτσι γίνεται πάντα, όταν πρόκειται για μια ιδιωτική οικοδομική κατασκευή.

Αν ο γείτονας αρνείται να βοηθήσει με την παραχώρηση του χώρου του στο μηχανικό που έχει αναλάβει το έργο, ο τελευταίος ζητά την εισαγγελική παρέμβαση και το έργο ξεκινά άμεσα με εντολή εισαγγελέα.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κοινωφελή σκοπό.

Πέραν τούτου, το έργο της υποστήλωσης θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα από την άλλη πλευρά, που δεν συνορεύει με τις αποθήκες της ΕΑΣΛ”.

Προηγουμενο αρθρο

AkropolisJetRaid 2014, 9-14 Ιουνίου στην Καλαμάτα και 1155χλμ !!!

Επομενο αρθρο

Δώστε τη βοήθεια σας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο