Κοινωνικό Κομμωτήριο για απόρους στη Λέσβο της αλληλεγγύης

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, σε συνεργασία με το Σωματείο Κομμωτών Λέσβου δημιουργούν το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου, για τους άπορους δημότες του Δήμου Λέσβου.

Συγκεκριμένα: Ξεκινά την λειτουργία του το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου Λέσβου, προκειμένου οι άποροι κάτοικοι του τόπου μας, εγγεγραμμένοι στις δομές φτώχιας του δήμου μας (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ιατρείο, Φαρμακείο και Φροντιστήριο), καθώς επίσης και οι δικαιούχοι του ΚΕΑ να έχουν μια επιπλέον διευκόλυνση στην ζωή τους. Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου θα λειτουργεί σε όλη την Λέσβο. Οι κάτοικοι της Δημοτικές Ενότητες Μυτιλήνης μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχή τους στα τηλέφωνα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου,, 2251027501 και 22510-45202, στην υπεύθυνη κα Τσουκαρέλλη Καλλιόπη, από την οποία και θα προμηθεύονται την βεβαίωση εγγραφής τους στις δομές φτώχιας του Οργανισμού μας. Το Κοινωνικό Κομμωτήριο θα λειτουργεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα από ώρα 15.00-20.00, για τους κατοίκους της πόλης της Μυτιλήνης, Λουτρών, Αλυφαντών, Πυργί, Αγία Μαρίνας, Ταξιαρχών και Πληγωνίου, στο κτήριο του ΙΕΚ Μυτιλήνης. Για τους κατοίκους της Παναγιούδας, Μόριας, Αφάλωνα, Παμφίλων και Θερμής, στο κτήριο της Σχολής του ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα.

Οι κάτοικοι όλων των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων θα δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στους κατά τόπους Κοινωνικούς Λειτουργούς του Βοήθεια στο Σπίτι, προκειμένου να κλείνεται ραντεβού με τα κατά τόπους κομμωτήρια που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Εκ μέρους της Δημοτικής αρχής ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για την πολύτιμη συνεργασία: Στο Πρόεδρο Μιχάλη Κανδαρά και στα μέλη κα Λώκου Μαρία και Σκορδά Ζωή του Διοικητικού Συμβούλιο του Σωματείου Κομμωτών Λέσβου. Στην διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του ΙΕΚ Μυτιλήνης και της Σχολής του ΟΑΕΔ της Παναγιούδας, για την παραχώρηση των χώρων τους προκειμένου να υλοποιήσουμε την δράση μας αυτή.

Και βεβαίως ευχαριστούμε καθέναν κομμωτή και κομμώτρια που δήλωσαν συμμετοχή, θέτοντας τις υπηρεσίες τους στην εξυπηρέτηση και ανακούφιση των απόρων δημοτών μας, επώνυμα: Αγραφιώτου Μαρία Μυτιλήνη, Αγριτέλλης Ευστράτιος Πλωμάρι, Αντωνακέλλη Νατάσα Μυτιλήνη, Βαλάκου Μαίρη Μυτιλήνη, Βενετίου Τζίνα Μυτιλήνη, Γαλιμήτου Νίκη Μυτιλήνη, Γκρέκας Αντώνιος Μυτιλήνη, Γροσομανίδου Ελένη Μανταμάδος, Δαλλής Παναγιώτης Μύθημνα, Δεληδούκα Σοφία Αγία Παρασκευή, Δελόγκου Καλλιόπη Αγιάσος, Δρακούλη Παναγιώτα Άγρα, Εγγλέζος Γιώργος Μυτιλήνη, Ελευθερίου Παρασκευάς Μυτιλήνη, Κάβουρας Δημήτριος Καλλονή, Κακαλίου Ολυμπία Μυτιλήνη, Καλλιπολίτη Σοφία Στύψη, Κανδαράς Μιχαήλ Κάπη, Καρακώστα Μαρία Παπάδος, Κατακουζινού Μαρία Μυτιλήνη, Κατηρτζής Παναγιώτης Μυτιλήνη, Κόβρα Ελευθερία Μυτιλήνη, Κούτουγλου Ειρήνη Μόρια, Κουτσουβεκιάρης Ευστράτιος Καλλονή, Κωστάκη Ελένη Μυτιλήνη, Λώκου Μαρία Πάμφιλα, Μανωλάκα Ευστρατία Παναγιούδα, Μπουτέρη Μαρία Μόρια, Νίκου Μαρία Μυτιληνη, Γέρου Πηνελόπη Μυτιληνη, Πλαταρά Μάλαμα Παλαιόκηπος, Σεβαστέλλη Ευστρατία Μυτιλήνη, Σκόρδά Ζωή Πλώμαρι, Τσαβδάρη Ευαγγελία Άντισσα, Τσελεμπής Μιχαήλ Μυτιλήνη, Τσερή Πελαγία Σκόπελος, Φουστέλλη Αρχοντία Μυτιλήνη, Χαλκιώτου Ειρήνη Σκουτάρος.

 

Προηγουμενο αρθρο

Ζωντάνεψε η ιστορία στο αρχοντικό του Ελύτη! Δραματοποιημένη ξενάγηση για μαθητές

Επομενο αρθρο

Γαλιές: Θαύμα! Θαύμα!