Καθίζηση οδοστρώματος στην Κουλμπάρα – Υποχώρησε το έδαφος στη συμβολή Ταγματάρχου Παπαγιάννη και Τζαΐημς Αριστάρχου

Καθίζηση του οδοστρώματος σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ταγματάρχου Παπαγιάννη και Τζαίημς Αριστάρχου, στην περιοχή της Κουλμπάρας στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, στο συγκεκριμένο σημείο είχε πρόσφατα πραγματοποιηθεί έργο από τη ΔΕΥΑΛ και, λόγω καθίζησης του εδάφους, υποχώρησε τμήμα του οδοστρώματος, προκαλώντας ανησυχία στους διερχόμενους.

Για το περιστατικό έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης καθώς και η ΔΕΥΑΛ, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης.

Μέχρι την πλήρη επιδιόρθωση του δρόμου, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή σε πεζούς και οδηγούς που διέρχονται από το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ