– Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται!
Η Λέσχη Αυτοκινήτου Μυτιλήνης, σε συνεργασία με το Sportal TV, διοργανώνει ένα εκρηκτικό διήμερο γεμάτο δράση, αδρεναλίνη και καμένο λάστιχο. Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Μαΐου, το στρατιωτικό αεροδρόμιο Πολιχνίτου μεταμορφώνεται σε πίστα θεάματος για όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικά drift shows, συμμετοχές-έκπληξη από το πανελλήνιο πρωτάθλημα drift, αλλά και εντυπωσιακές επιδείξεις GP tuning. Η διοργάνωση υπόσχεται θέαμα που θα συναρπάσει, με ζωντανή μετάδοση από το Sportal TV, ώστε να μη χάσει κανείς ούτε στιγμή από τη δράση.
Το διήμερο show τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της ΟΜΑΕ και με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Λέσβου, προσδίδοντας επίσημο χαρακτήρα σε μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός για τη Λέσβο και το Αιγαίο.
Μη χάσετε το πιο «καυτό» σαββατοκύριακο του Μαΐου! Drift, ταχύτητα και αστείρευτη ενέργεια σας περιμένουν στον Πολιχνίτο!