Η σφαγή του Ταύρου ως “viral” θέαμα

Συντάκτης: Μοιραστείτε το:

Για άλλη μια χρονιά κατά παράβαση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας πραγματοποιήθηκε δημόσια σφαγή ταύρου -χωρίς το ζώο προηγουμένως να αναισθητοποιηθεί- στον προαύλιο χώρο της Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Τραγική η εικόνα μας. Η εικόνα του ζώου που σφαγιάζεται χωρίς αναισθησία ενώ η όλη διαδικασία κινηματογραφείται μέσα από από κινητά και τάμπλετ για να μη χαθεί, για να μη ξεχαστεί το γεγονός, να ανέβει και στο facebook, να γίνει ίσως και viral η σφαγή…

Ο φιλοζωικός σύλλογος  ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε για το περιστατικό και προχώρησε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προσκομίζοντας στην δικαιοσύνη το αποδεικτικό υλικό (φωτογραφίες και video) που έχει ήδη κατατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου όπου σχηματίζεται δικογραφία κατά κάθε υπευθύνου. Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί πέντε (-5-) δράστες/συμμετέχοντες, ενώ η ΚΙΒΩΤΟΣ συνεχίζει τη συλλογή και εξέταση περαιτέρω υλικού ώστε να βοηθήσει στην αναγνώριση και άλλων δραστών.

“Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλοι τους να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υποχώρηση απέναντι σε όσους νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου και ότι μπορούν να μετατρέπουν τις εκκλησίες και τα ιερά προσκυνήματά μας σε υπαίθρια σφαγεία και άνδρα παρανομίας» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

 

Προηγουμενο αρθρο

Ημερίδα: “Ασφάλεια Δεδομένων και Ηλεκτρονικά Εγκλήματα”

Επομενο αρθρο

Ένα έργο για τη Λέσβο στη Mediterranea 18 Biennale